Evernote gebruiken - Handleiding

< Vorige / Volgende >

Evernote gebruiken - Handleiding

De beste manier om Evernote effectief te gaan gebruiken, is door notities te maken. Een notitie is precies wat het is - informatie dat je voor later wil bewaren.

Aan de slag in 3 stappen:

Step 1Maak een nieuwe notitie aan

Aanmaak lege notitie

• Mac

Klik op de groene + Nieuwe notitie knop bovenin het linker menu.

• Windows

Klik op de groene + Nieuwe notitie knop bovenin het linker menu.

• iPhone, iPad en iPod Touch

De nieuwe Evernote voor iOS: Tik op de groene Nieuwe notitie knop.

Oudere versie van Evernote voor iOS: Tik op de groene plus knop (+).

• Android

De nieuwe Evernote voor Android: Tik op de groene Nieuwe notitie knop.

Oudere versie van Evernote voor Android: Tik op de groene plus knop (+).

• Web

Klik op de groene + Nieuwe notitie knop bovenin het linker menu.

Step 2Voeg content toe

Voeg tekst aan notitie toe

Wanneer je een notitie gemaakt hebt, geef je het een titel zodat het gemakklijker te vinden is en voeg je er tekst aan toe. Tenzij je het anders aangeeft, worden nieuwe notities in het standaardnotitieboek opgeslagen.

Step 3Zoek naar notities op je telefoon en computer

zoekbalk

Typ je zoekopdracht in de balk boven de notitielijst.

Sleutelwoorden:

• aan de slag
  • snel aan de slag
  • aan de slag
  • notities aanmaken
  • notities aanmaken
  • alles over het maken van een notitie