Wat moet ik doen als er notities ontbreken

< Vorige / Volgende >

Wat moet ik doen als er notities ontbreken

Als je een notitie niet kan vinden, kan het zijn dat het al verwijderd is. Meer informatie over het vinden en herstellen van verwijderde notities.

Als je de notitie niet in de Prullenbak kan vinden, kan je inloggen bij Evernote Web en daar verder zoeken (controleer ook de Prullenbak in Evernote Web). Als de notitie wel in Evernote Web verschijnt, kan het zijn dat er een synchronisatieprobleem is met je apparaat waardoor de notitie niet gedownload is. Meer informatie over het oplossen van synchronisatieproblemen.

Als je jouw notities nog steeds niet te zien zijn, neem contact met ons op voor extra hulp (Alleen Premium, Personal, Professional en Teams). Wanneer je jouw supportvraag indient, selecteer dan Technische Problemen > Notities > Verloren Notities en Ontbrekende Content.

Sleutelwoorden:

• zoekgeraakt
  • notitie zoekgeraakt
  • ontbrekende notities
  • verloren
  • ontbrekende notities
  • notitie herstellen
  • notities herstellen
  • herstel notitie