Alles over het herstellen van verloren notities

Ontbreekt er een complete notitie?

Als er een heel notitie ontbreekt, zijn er twee dingen die je kan doen:

1. Controleer het notitieboek 'Prullenbak'
  2. Doorzoek je account in Evernote Web

Controleer het notitieboek 'Prullenbak'

Controleer eerst het notitieboek 'Prullenbak' om te zien of de ontbrekende notitie misschien verwijderd is. Het notitieboek 'Prullenbak' is het laatste notitieboek in je notitieboeklijst. Notities in het notitieboek 'Prullenbak' zullen niet in de zoekresultaten verschijnen, dus je zal handmatig dit notitieboek moeten doorzoeken. Klik op Herstel notitie om de notitie terug te plaatsen.

Evernote Business-gebruikers hebben twee 'Prullenbak' notitieboeken, één voor de persoonlijke en één voor de zakelijke notities. Het zakelijke notitieboek 'Prullenbak' bevat alle notities die verwijderd zijn uit de zakelijke notitieboeken die jij aangemaakt hebt of waar jij lid van bent. Je kan notities bekijken en herstellen uit het notitieboek 'Zakelijke Prullenbak', maar alleen een Evernote accountbeheerder kan de prullenbak legen vanuit de beheerconsole.

Meer informatie over het herstellen van verwijderde notities

Meer informatie over het verwijderen van notities en het legen van de prullenbak

Doorzoek je account in Evernote Web

Als je de notitie niet in het notitieboek 'Prullenbak' ziet staan, moet je inloggen bij je account in Evernote Web om te controleren of je notitie in de notitielijst of in het notitieboek 'Prullenbak' staat. Als je notitie wel in Evernote Web beschikbaar is, heeft er waarschijnlijk een synchronisatiefout plaatsgevonden op een van je apparaten en moet je dat onderzoeken.

Ontbreekt de content van de notitie?

Als je ontbrekende content van een specifieke notitie probeert terug te halen, zijn er een aantal dingen die je kan proberen:

• Als je een Premium-abonnee bent: Controleer je Notitiegeschiedenis. De notitiegschiedenis is beschikbaar op je de desktop-app voor Mac, Windows Desktop en in Evernote Web.\

Meer informatie over het bekijken en gebruiken van de notitiegeschiedenis

• Als je het niet in de Notitiegeschiedenis kan vinden: Wanneer je niet de juiste versie van je notitie in de Notitiegeschiedenis kan vinden, zoek dan in je account voor 'conflicterende aanpassingen' of 'conflicterende wijzigingen'. Het is mogelijk dat de notitieversie waar jij naar op zoek bent problemen had en niet gesynchroniseerd kan worden. Als je een conflicterende notitie vindt, kopieer dan de content van die notitie en plak het in de originele notitie of maak een nieuwe notitie aan. Synchroniseer alles daarna nog een keer.

• Als je een recente backup hebt (Windows): Als je de notities in Evernote voor Windows Desktop aangemaakt hebt en je kan je notitie niet vinden, maar wel een recente backup hebt van je apparaat, dan is het mogelijk om de notitie te herstellen.

Meer informatie over het backuppen en herstellen van accountbackups op Windows computers

• Als je op een Mac werkt of geen backup hebt (Windows): Als er notitiecontent ontbreekt in Evernote voor Mac en een backup hebt, of als er notitiecontent ontbreekt in Evernote voor Windows als je geen backup hebt, neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen om je notitie(s) te herstellen.

Wanneer je een rapport indient:

1. Selecteer 'Meld dataverlies' in het 'Hoe kunnen we je helpen?' veld op het ondersteuningsformulier
  2. Geef aan welk apparaat je gebruikte toen je het dataverlies tegenkwam
  3. Laat in één of twee zinnen weten waar je de laatste juiste versie voor het laatst gezien hebt
  4. Voeg een activiteitenlog toe van het apparaat waarop je de notitie voor het laatst gezien hebt

Sleutelwoorden:

• zoekgeraakt
  • notitie zoekgeraakt
  • ontbrekende notities
  • verloren
  • ontbrekende notities
  • notitie herstellen
  • notities herstellen
  • herstel notitie