Alles over Evernote voor Salesforce

< Vorige / Volgende >

Alles over Evernote voor Salesforce

Salesforce layout pagina

Evernote voor Salesforce helpt je alle rijke informatie vast te leggen die je nodig hebt om je relaties effectief uit te diepen.

Met Evernote voor Salesforce kan je belangrijke notities aan belangrijke dossiers vastpinnen voor snelle en gemakkelijke toegang, nieuwe notities aanmaken en zoeken naar belangrijke Evernote notities—alles regelrecht in Salesforce. Je kan:

• Bekijk vastgezette en gerelateerde notities. Bekijk de notities die jij en je team vastgepind hebben vanuit Evernote. Gerelateerde notities worden automatisch aangedragen.
  • Zoeken in Evernote. Zoek naar notities in je Evernote account met de sleutelwoorden in getypte of handgeschreven tekst of toegevoegde bestanden.
  • Creëer en pin nieuwe notitie vast. Maak een nieuwe vastgepinde notitie aan in Salesforce dat met Evernote synchroniseert.

Aan de slag

Salesforce beheerders moeten Evernote voor Salesforce voor hun team installeren en daarna Evernote aan de lay-out van de pagina toevoegen. Evernote voor Salesforce is uitstekend voor mogelijkheden, verkoopleads, accounts, contactpersonen en aangepaste objecten. Om te beginnen:

1. Ga naar de Evernote voor Salesforce pagina.
  2. Log in bij Salesforce.
  3. Rond de setup en installatie af.

Opmerkingen:

• In Evernote Teams accounts die voor 15 september 2017 aangemaakt zijn zal Salesforce standaard uitwijken naar je teams notities wanneer je naar notities zoekt en die vastzet. Als je een notitie wil vastzetten van uit een individueel account, dan wordt de content van de notitie naar een teams notitie gekopieerd in je standaard teams notitieboek en vastgezet.
  • Sommige klanten zien een foutmelding met "Je installeert een Niet-Salesforce App dat niet gemachtigd is voor distributie als onderdeel van het Salesforce AppExchange Partner Program." Je kan dit bericht negeren om de installatie af te ronden.

Gebruiken van Evernote voor Salesforce

Evernote voor Salesforce app

Om een notitie van Evernote vast te pinnen, open je het zoektabblad door op het vergrootglas te klikken. Je kan ook zoeken naar een specifieke notitie of recente notities bekijken. Om naar een specifieke notitie te zoeken, gebruik je de zoekbalk rechts. Om een nieuwe vastgepinde notitie aan te maken, klik je op de groene nieuwe notitie (+) knop.

Om de vastgepinde notities te bekijken, klik je op de pin knop (punaise). Om de notities te bekijken die gerelateerd zijn aan de al vastgepinde notitie, klik je op de gerelateerde notities knop (overlappende cirkels).

Wanneer een notitie aangemaakt of vastgepind is door iemand in je team, wordt de activiteit in je Salesforce Activiteitengeschiedenis getoond. Hierdoor kunnen de verkoopmensen en verkoopmanagers verslag kunnen doen van hun activiteiten.

Veelgestelde Vragen

Welke versies van Salesforce werken samen met Evernote voor Salesforce?

Evernote voor Salesforce is beschikbaar voor klanten met de volgende versies van Salesforce: Professional, Enterprise, Unlimited, Force.com, Developer, Performance.

Welke webbrowsers worden ondersteund?

We raden aan om Chrome of Safari te gebruiken voor de beste ervaring. We ondersteunen Edge, Firefox en Opera ook.

Hoe koppel ik mijn Salesforce account en mijn Evernote account?

Klik op de groene Koppel knop in Evernote voor Salesforce en log in met je Evernote inloggegevens.

Opmerking: Alleen een Evernote Teams accountbeheerder kan een Evernote Teams account koppelen aan Evernote voor Salesforce. Nadat het teams account gekoppeld is, kunnen teamleden Salesforce en Evernote koppelen.

Kan een Salesforce beheerder controleren wie notities kan vastpinnen en verwijderen?

De Salesforce beheerder kan controleren wie Evernote voor Salesforce kan bekijken en gebruiken. Alle gebruikers die toegang tot Evernote voor Salesforce gekregen hebben door de beheerder, kunnen notities vastpinnen en verwijderen.

Wie kan mijn notities vastpinnen en bekijken?

Je kan notities vastzetten die jij gemaakt hebt of, in het geval van Evernote Teams, toegang toe hebt via een teams notitieboek waar jij lid van bent. Je kan alleen vastgezetten notities bekijken van notitieboeken waar jij lid van bent of die met jou gedeeld zijn.

Houd hier rekening mee: Wanneer een notitie vastgezet is door iemand met 'Bewerken en uitnodigen' rechten, dan is de notitie met alle gebruikers in Evernote Teams gedeeld. Als je een notitie vastzet en niet de bevoegdheid hebt om anderen uit te nodigen, dan wordt de notitie vastgezet maar is wel alleen zichtbaar voor gebruikers die al bevoegd waren om de notitie te bekijken.

Wat betekent "deel met het team"?

Wanneer je een notitie in Evernote voor Salesforce vastpint, wordt de notitie met je hele team gedeeld. Dit geeft je Salesforce collega's de mogelijkheid om alle notities te bekijken die je vastgepind hebt zonder de verschillende delen regels in Evernote te hoeven gebruiken. Meer informatie >>

Hoe kan ik een lijst zien van recentelijk aangemaakte of vastgepinde notities?

Bekijk je Salesforce Chatter feed of Activiteitengeschiedenis om activiteiten te zien die gerelateerd zijn aan Evernote.

Heeft Evernote invloed op toegangsrechten van Salesforce?

Nee. Evernote controleert toegang tot notities en Salesforce controleert toegang tot dossiers. Evernote noch Salesforce kan de toegangsrechten van andere systemen wijzigen.

Ik zie geen notities meer die vastgepind zijn aan een dossier. Waar is het gebleven?

Als er een notitie mist, was het uit het dossier verwijderd, uit Evernote verwijderd of zijn de delen instellingen gewijzigd en heb je niet langer toestemming om het te bekijken.

Hoe vaak worden wijzigingen die in Evernote aangebracht worden aan vastgepinde notities bijgewerkt in Salesforce, en andersom?

Notities worden gesynchroniseerd en bijgewerkt wanneer je een notitie in Evernote voor Salesforce en Evernote Web opent en bewerkt. Het kan een paar minuten duren wanneer je bewerkt via de Evernote app.

Wat gebeurt er met de notities die vastgepind zijn aan een verkooplead wanneer het omgezet wordt in een mogelijkheid?

Notities blijven vastgepind aan een verkooplead wanneer het een mogelijkheid wordt. Dit gebeurt ook wanneer een verkooplead omgezet wordt in een contactpersoon of account.

Kan ik Evernote toevoegen als aanpasbaar object in Salesforce?

Ja. We hebben een handleiding gemaakt om je te helpen om Evernote aan Salesforce toe te voegen als aanpasbaar object.

Sleutelwoorden:

• evernote business voor salesforce
  • evernote voor salesforce
  • sales force
  • salesforce
  • salesforce integratie
  • salesforce_intergratie