Ordenen met behulp van labels

Orden labels

Wat is het nut van labels?

Met labels kan je sleutelwoorden aan je notities toevoegen, waardoor ze gemakkelijker te vinden zijn als je er veel hebt. Gebruik labels wanneer een notitie bij meer dan één categorie behoort of wanneer je resultaten in een notitieboek wil filteren op een bepaald sleutelwoord. Je kan labels ook gebruiken om notities te koppelen aan categorieën, herinneringen of locaties.

Voorbeelden:

• Projectmanagement: Voeg een label toe om de status van het project (actief, volgende voltooid), het specificatienummer of de functie te identificeren.
  • Taakbeheer: Voeg een label met prioriteiten toe aan notities (p1, p2, p3).
  • Werving: Voeg een label toe voor de locatie van een vacature of voor de manager (nyc, tokyo).
  • Onderzoek: Voeg een label toe voor het relevante bedrijf of project

Opmerking: Je kan zoeken of filteren op de labels die jouw team toegevoegd heeft aan de notities in de zakelijke notitieboeken.

Labels toevoegen aan notities

• Mac

Selecteer klik om labels toe te voegen bovenin de notitie.

• Windows

Selecteer klik om labels toe te voegen bovenin de notitie.

• iPhone, iPad en iPod Touch

1. Open de notitie en tik op de informatieknop (letter 'i')
    2. Tik op het plusteken (+) om een bestaand label toe te voegen of selecteer Voeg label toe om een nieuw label toe te voegen.
  • Android

1. Selecteer de labelknop (label) bovenin de notitie.
    2. Selecteer een bestaand label of voer een nieuw label in, in het veld 'Voeg labels toe...'.
  • Web

Klik in de rechterbovenhoek van de notitie in het 'Nieuwe label...' veld en voer je label(s) in, of selecteer een bestaand label.

Meer tips

Bekijk de volgende tips voor andere manieren om met labels te werken:

• Bekijk labels via snelkoppelingen: Maak snelkoppelingen naar labels om snel alle notities met die labels te bekijken. Meer informatie
  • Maak een geordende structure: Maak afspraken over conventies en een geordende structuur voor notities, notitieboeken en labels. Meer informatie

Sleutelwoorden:

• voeg label toe
  • voeg labels toe
  • labels
  • ordenen met behulp van labels
  • label
  • labels