Ordenen met behulp van labels

< Vorige / Volgende >

Ordenen met behulp van labels

Orden labels

Wat is het nut van labels?

Met labels kan je sleutelwoorden aan je notities toevoegen, waardoor ze gemakkelijker te vinden zijn als je er veel hebt. Gebruik labels wanneer een notitie bij meer dan één categorie behoort of wanneer je resultaten in een notitieboek wil filteren op een bepaald sleutelwoord. Je kan labels ook gebruiken om notities te koppelen aan categorieën, herinneringen of locaties.

Voorbeelden:

• Projectmanagement: Voeg een label toe om de status van het project (actief, volgende voltooid), het specificatienummer of de functie te identificeren.
  • Taakbeheer: Voeg een label met prioriteiten toe aan notities (p1, p2, p3).
  • Werving: Voeg een label toe voor de locatie van een vacature of voor de manager (nyc, tokyo).
  • Onderzoek: Voeg een label toe voor het relevante bedrijf of project.

Opmerking: In Evernote Business worden labels die aan notities in zakelijke notitieboeken toegevoegd worden ook automatisch toegevoegd aan de zoekbare labels in de labelende, beschikbaar voor de hele organisatie.

Labels toevoegen aan notities

• Mac

Selecteer klik om labels toe te voegen bovenin de notitie.

• Windows

Selecteer Voeg label toe bovenin de notitie...

• iPhone, iPad en iPod Touch

1. Open de notitie en tik op de informatieknop (letter 'i')
    2. Tik op het plusteken (+) om een bestaand label toe te voegen of selecteer Voeg label toe om een nieuw label toe te voegen.
  • Android

1. Selecteer de labelknop bovenin de notitie.
    2. Selecteer een bestaand label uit de lijst, of voer een nieuw label in.
  • Web

Klik op Nieuw label... bovenin de notitie en voer je label(s) in, of selecteer een bestaand label.

Evernote Business: Klik op Voeg label toe onderin de notitie om in de masterlist van labels in je bedrijf te zoeken, of een nieuw label aan te maken.

Meer tips

Bekijk de volgende tips voor andere manieren om met labels te werken:

• Bekijk labels via snelkoppelingen: Maak snelkoppelingen naar labels om snel alle notities met die labels te bekijken. Meer informatie
  • Maak een geordende structure: Maak afspraken over conventies en een geordende structuur voor notities, notitieboeken en labels. Meer informatie
  • Beheer de labels van je organisatie: Evernote Business beheerders kunnen de business beheerconsole gebruiken om hun labellijst te wijzigen Meer informatie

Sleutelwoorden:

• label
  • label
  • orden
  • sorteer
  • bestand
  • labels beheren
  • pas labels toe
  • zakelijke labels