Handleiding Evernote Business

Ga in 4 stappen aan de slag met Evernote Business:

1. Maak een Evernote Business account aan
  2. Maak Spaces voor het hele bedrijf aan en voeg content toe
  3. Nodig je team uit
  4. Deel Spaces met het team

Bekijk de Evernote Business implementatiehandling voor een uitgebreidere beschrijving voor het instellen van Evernote Business voor je team.

1. Maak een Evernote Business account aan

Om een Evernote Business account voor je team aan te maken:

1. Ga naar de Evernote Business website en klik op Aan de slag.
  2. Vul het formulier in met je volledige naam, de naam van je bedrijf, je zakelijke e-mailadres en een wachtwoord voor het account.

Als je al een Evernote account hebt en je wilt het e-mailadres dat bij jouw account hoort voor je nieuwe Evernote Business account gebruiken, dan moet je inloggen en een ander persoonlijk e-mailadres kiezen voor je huidige account. Hierdoor kan je jouw zakelijke e-mailadres voor het nieuwe account gebruiken.

Meer informatie >>

2. Maak Spaces voor het hele bedrijf aan en voeg content toe

Hier zijn een paar voorbeelden van contenttypes die je aan Spaces kan toevoegen:

Maak met de ingebouwde camera in de mobiele Evernote app een foto van de ideeën op het whiteboard die ontstaan zijn tijdens de brainstorm. De geweldige ideeën van je team staan dan bij de andere gegevens van het project. Meer ideeën >>

3. Nodig je team uit

Stuur uitnodigingen om lid te worden van het Business account vanuit de beheerconsole:

1. Klik op Voeg gebruikers toe in het menu
  2. Voer de zakelijke e-mailadressen van alle mensen in die je wil uitnodigen
  3. Klik op Nodig uitwanneer je klaar bent om de uitnodigingen te versturen

Iedereen ontvangt een uitnodiging per mail met instructies over het lid worden van het Evernote Business account van het team.

4. Deel Spaces met het team

Wanneer je team Spaces aangemaakt hebt, kan ze met iedereen in het team delen door ze in de Space Directory te plaatsen. Wanneer de Spaces gedeeld zijn, kan iedereen, die lid is van het bedrijfsaccount, lid worden van een Space en alle content zien.

Opmerking: Accountbeheerders en notitieboekeigenaars kunnen 'bewerk' en 'bewerk en nodig uit' rechten verlenen aan iedereen binnen het team.

Tip: Voor medewerkers in een bedrijf gelden in het algemeen bedrijfsrichtlijnen voor het bekendmaken van bedrijfsinformatie. Let er daarom op dat je deze richtlijnen goed kent voordat je zakelijke notities met mensen buiten het bedrijf deelt via e-mail of een openbare link (URL). Als account manager kan je gebruikers en machtigingen voor alle zakelijke notitieboeken bekijken en beheren.

Handige informatiebronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer details over Evernote Business en hoe aan de slag te gaan:

Sleutelwoorden:

• account beheerder
  • zakelijke beheerder