Handleiding Evernote Business

Ga in 4 stappen aan de slag met Evernote Business:

1. Maak een Evernote Business account aan
  2. Maak een zakelijk notitieboek en voeg content toe
  3. Nodig je team uit
  4. Deel zakelijke content met het team

Bekijk de Evernote Business implementatiehandling voor een uitgebreidere beschrijving voor het instellen van Evernote Business voor je team.

1. Maak een Evernote Business account aan

Om een Evernote Business account voor je team aan te maken:

1. Ga naar de Evernote Business website en klik op de Neem Business knop.
  2. Vul het formulier in met je volledige naam, de naam van je bedrijf, je zakelijke e-mailadres en een wachtwoord voor het account.

Als je al een Evernote account hebt en je wilt het e-mailadres dat bij jouw account hoort voor je nieuwe Evernote Business account gebruiken, dan moet je inloggen en een ander persoonlijk e-mailadres kiezen voor je huidige account. Hierdoor kan je jouw zakelijke e-mailadres voor het nieuwe account gebruiken.

2. Maak zakelijke notitieboeken aan en voeg content toe

Hier volgen een paar voorbeelden van verschillende soorten content die je in zakelijke notitieboeken kan aanmaken:

Maak met de ingebouwde camera in de mobiele Evernote app een foto van de ideeën op het whiteboard die ontstaan zijn tijdens de brainstorm. De geweldige ideeën van je team staan dan bij de andere gegevens van het project.

Als er werkgerelateerde notities in een persoonlijk Evernote account staan, kan je ze naar zakelijke account verplaatsen. Meer informatie >>l;

3. Nodig je team uit

Stuur uitnodigingen om lid te worden van het Business account vanuit de beheerconsole:

1. Klik op Voeg gebruikers toe in het menu
  2. Voer de zakelijke e-mailadressen van alle mensen in die je wil uitnodigen
  3. Klik op Nodig uitwanneer je klaar bent om de uitnodigingen te versturen

Iedereen ontvangt een uitnodiging per mail met instructies over het lid worden van het Evernote Business account van het team.

4. Deel zakelijke content met je team

Wanneer je een paar zakelijke notitieboeken aangemaakt hebt, kan je ze met iedereen binnen het team delen door ze te publiceren via de Evernote Business Home. Wanneer het gepubliceerd is via de Business Home kan iedereen, die lid is van het bedrijfsaccount en toestemming heeft, alle content zien.

Opmerking: Accountbeheerders en notitieboekeigenaars kunnen 'bewerk' en 'bewerk en nodig uit' rechten verlenen aan iedereen binnen het team.

Tip: Voor medewerkers in een bedrijf gelden in het algemeen bedrijfsrichtlijnen voor het bekendmaken van bedrijfsinformatie. Let er daarom op dat je deze richtlijnen goed kent voordat je zakelijke notities met mensen buiten het bedrijf deelt via e-mail of een openbare link (URL). Als account manager kan je gebruikers en machtigingen voor alle zakelijke notitieboeken bekijken en beheren.

Handige informatiebronnen

Bekijk de volgende bronnen voor meer details over Evernote Business en hoe aan de slag te gaan:

Sleutelwoorden:

• account beheerder
  • zakelijke beheerder