Wijzig je accountnaam

< Vorige / Volgende >

Wijzig je accountnaam

Gebruikersnamen zijn systeemwaarden die automatisch gegeneerd worden wanneer jij je bij Evernote registreert en mogen niet gewijzigd worden. Ze worden voornamelijk voor interne systeemprocessen gebruikt.

Gerelateerde Veelgestelde Vragen

Hoe wijzig ik de naam die anderen te zien krijgen?

Jouw account profielnaam is voornaamste manier waarop anderen kunnen identificeren wie je bent in Work Chat of wanneer je notities in Evernote deelt. Deze profielnaam is de volledige naam die je wil laten zien.

Om je profielnaam te wijzigen, ga je naar 'Account Instellingen', ga naar 'Persoonlijke Instellingen' en voer je naam in het 'Contact' veld.

Meer informatie over het wijzigen van je account profielnaam

Hoe wijzig ik mijn account inloggegevens?

Het e-mailadres dat je eerst gebruikte voor het registeren van je account de voornaamste manier waarop Evernote jou als de eigenaar van een bepaald Evernote account identificeert. Gebruik dit e-mailadres om in te loggen bij Evernote.

Om het e-mailadres te wijzigen waarmee je inlogt bij je account, ga je naar 'Beveiligingssamenvatting' op de 'Account Instellingen' pagina.

Meer informatie over het wijzigen van het e-mailadres waarmee je inlogt bij je account

Kan ik mijn inkomende Evernote e-mailadres wijzigen zodat het gemakkelijker is om te onthouden?

Nee. Je inkomende e-mailadres kan af en toe gereset worden vanwege veiligheidsmaatregelen, maar je kan het niet wijzigen in een specifiek e-mailadres.

Het e-mailadres da tje gebruikt om notities naar Evernote te sturen, wordt automatisch gegenereerd en is alleen voor persoonlijk gebruik bedoeld. Het is ontworpen om er voor te zorgen dat onrechtmatige mensen het niet gemakkelijk onthouden en wordt alleen gebruikt om content naar jouw Evernote account te sturen.

Voor snelle toegang tot je inkomende Evernote e-mailadres, sla je het gewoon op in de contacten in je mail app, zoals met alle andere contacten. Maak een nieuw contactpersoon aan met je inkomende e-mailadres en noem het bijvoorbeeld "Verstuur naar Evernote" of "Naar Evernote". De volgende keer dat je een e-mail naar Evernote wil versturen of doorsturen, selecteer je die contactpersoon in je e-maillijst.

Meer informatie over het opslaan van e-mails in Evernote

Sleutelwoorden:

• gebruikersnaam wijzigen
  • gebruikersnaam wijzigen
  • gebruikersnaam
  • gebruikersnaam