Uw e-mailadres of gebruikersnaam wijzigen

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen

Voor gebruikers van Evernote Premium en Evernote Business

Gebruikers van Evernote Premium en Evernote Business kunnen een ondersteuningsticket indienen om hun gebruikersnaam te wijzigen.

Gebruikers van de gratis versie van Evernote

We raden gebruikers aan om te upgraden naar Evernote Premium en om een ondersteuningsverzoek in te dienen

Upgrade naar Premium

Hoe wijzig ik het e-mailadres dat Evernote van me heeft?

Optie 1:

Uw e-mailadres beheren

Optie 2:

Alle Evernote-gebruikers kunnen het e-mailadres waarover Evernote beschikt wijzigen. Doorloop daarvoor de volgende procedure:

1. Ga naar Evernote Web en meld u aan bij uw account
  2. Klik op 'your_name' bovenin het scherm om je accountinstellingen te openen
  3. Klik in de rechterbovenhoek op "Instellingen
  4. Klik op 'Beveiligingsoverzicht'
  5. Selecteer E-mailadres wijzigen en voer uw gewijzigde e-mailadres in. Gebruikers van Evernote Business kunnen tevens hun zakelijke e-mailadres wijzigen. Dit is zichtbaar wanneer notities en notitieboeken worden gedeeld