Abonneer je op of meld je af voor herinneringen en e-mailherinneringen

Abonneer je op of meld je af voor herinneringen en e-mailherinneringen
< Vorige / Volgende >

Abonneer je op of meld je af voor herinneringen en e-mailherinneringen

Bekijk je Herinneringsinstellignen om je abonnementen op herinneringen en e-mailherinneringen te beheren voor notitieboeken waar je lid van bent of teams notitieboeken.

Toon of verberg herinneringen van een teams notitieboek of notitieboek waar je lid van bent

Om herinneringen van een teams notitieboek of notitieboek waar je lid van bent te tonen of te verbergen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

De nieuwe Evernote voor Mac

1. Selecteer Notities in het menu en klik op de Herinneringen knop (bel iccon) bovenin de notitielijst.
    2. Klik op de Opties herinnering knop (icoon gereedschap) en selecteer Instellingen herinnering. Er wordt automatisch een webpagina op je Mac geopend.
    3. Vink 'Ontvang herinnering per e-mail' aan om meldingen per mail te ontvangen.
    4. Vink 'Toon meldingen' aan onder elk teams notitieboek of elk notitieboek waar je lid van bent.
    5. Vink 'Voeg toe aan dagelijkse e-mail' aan om een teams notitieboek toe te voegen aan meldingen per mail die 's ochtends op de vervaldatum verstuurd worden.

Oudere versie van Evernote voor Mac

1. Ga naar Evernote > Voorkeuren... > Herinneringen in het menu.
    2. Vink 'Ontvang herinnering per e-mail' aan om meldingen per mail te ontvangen.
    3. Selecteer 'Geabonneerd' of 'Niet geabonneerd' onder de Herinneringen voor elk teams notitieboek of elk notitieboek waar je lid van bent.
    4. Vink de box onder E-mail aan om een teams notitieboek toe te voegen aan meldingen per mail die 's ochtends op de vervaldatum verstuurd worden.
  • Windows

De nieuwe Evernote voor Windows

1. Selecteer Notities in het menu en klik op de Herinneringen knop (bel iccon) bovenin de notitielijst.
    2. Klik op de Opties herinnering knop (icoon gereedschap) en selecteer Instellingen herinnering. Er wordt automatisch een webpagina op je Windows geopend.
    3. Vink 'Ontvang herinnering per e-mail' aan om meldingen per mail te ontvangen.
    4. Vink 'Toon meldingen' aan onder elk teams notitieboek of elk notitieboek waar je lid van bent.
    5. Vink 'Voeg toe aan dagelijkse e-mail' aan om een teams notitieboek toe te voegen aan meldingen per mail die 's ochtends op de vervaldatum verstuurd worden.

Oudere versie van Evernote voor Windows

1. Ga naar Tools > Opties > Herinneringen in het menu.
    2. Vink 'Ontvang herinnering per e-mail' aan om meldingen per mail te ontvangen.
    3. Selecteer 'Geabonneerd' of 'Niet geabonneerd' onder de Herinneringen voor elk teams notitieboek of elk notitieboek waar je lid van bent.
    4. Selecteer 'Ja' of 'Nee' onder E-mail om een teams notitieboek toe te voegen aan meldingen per mail die 's ochtends op de vervaldatum verstuurd worden.

E-mailherinneringen

Je kan er voor kiezen om e-mails voor jouw individuele of teams notitieboeken te ontvangen op de dat de notities vervallen. E-mailherinneringen zijn niet beschikbaar voor notitieboeken die met jou gedeeld zijn. E-mailherinneringen voor individuele notitieboeken worden naar je individuele e-mailadres gestuurd en die van je teams notitieboeken worden naar je teams e-mailadres gestuurd (als je er een ingevoerd hebt voor je profiel).

Sleutelwoorden:

• herinnering
  • herinneringen