Bekijk de log in toegangsgeschiedenis van je Evernote account

Bekijk de log in toegangsgeschiedenis van je Evernote account
< Vorige / Volgende >

Bekijk de log in toegangsgeschiedenis van je Evernote account

Overzicht

De toegangsgeschiedenis toont de Evernote apps die verbonden zijn met je account, de data die is bekeken, de IP-adres(sen) van de apparaten die verbonden zijn aan je account en een geschatte lokatie van het gebruikte apparaat. Afhankelijk van verschillende factoren, zoals een telefoonnetwerk, kan het zijn dat een aantal geographische lokaties niet kloppen. Als je de toegang van je apparaat tot je account wil bevestigen, kan je ook je telefoon bekijken en de Internet providers om te bevestigen dat je IP-adres(se) bij jouw apparaten horen.

Bekijk toegangsgeschiedenis

Om de toegangsgeschiedenis van je Evernote account te bekijken, doe je het volgende:

1. Log in bij je accountinstellingen.
  2. Klik op Toegangsgeschiedenis in het menu.

Sleutelwoorden:

• ip-adres
  • telefoon gestolen
  • telefoon kwijt
  • login geschiedenis
  • toegang tot mijn account