Alles over het integreren van Evernote in je eigen agenda

Een aantal apps in de Evernote App Center integreren Evernote in je eigen agenda's. Hieronder worden er een aantal genoemd.

Outlook Calender

Beschikbaar op iPhone, iPad en iPod Touch; Android

De Microsoft Outlook app toont je al je Evernote herinneringen in de Outlook agenda.

Om te beginnen:

1. Open de Outlook app en tik op Instellingen, en daarna op Calendar apps
  2. Tik op de + naast Evernote om je Evernote account te koppelen

Nadat je Outlook toegang gegeven hebt tot je Evernote account kan je jouw notities met herinneringen zien in de Agenda weergave van je Outlook agenda.

Outlook app

Opmerking: Vanaf 30 augustus 2016 ondersteund Microsoft de Sunrise app niet meer. Om Evernote herinneringen in je agenda's te kunnen zien, heeft Evernote een herinneringen integratie met de Microsoft Outlook app toegevoegd.

Powerbot voor Google Calendar (GCal)

Maak snel sjablonen voor notulen aan en bekijk de gerelateerde notities voor je vergaderingen.

Powerbot voor Google Calendar

Download Powerbot

Sleutelwoorden:

• agenda
  • ical
  • outlook
  • sunrise
  • gcal
  • google

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj