Notitieboeken ordenen in stapels

< Vorige / Volgende >

Notitieboeken ordenen in stapels

Stapels zijn een ordeningsstructuur die gebruikt worden om notitieboeken te groeperen. Ze worden vaak gebruikt voor notitieboeken met een zelfde soort onderwerp of thema.

Maak een stapel aan

Volg de apparaatgebaseerde instructies om een stapel aan te maken.

• Mac

1. In de linker balk, selecteer je Notitieboeken om de notitieboeklijstweergave te openen (opent rechts).
    2. Sleep een notitieboek bovenop een ander notitieboek in de notitieboeklijstweergave. Op deze manier wordt er een nieuwe notitieboekstapel aangemaakt.
    3. Rechtermuisklik op de nieuw aangemaakt stapel en selecteer Wijzig naam om de stapel een naam te geven.
    4. Sleep alle andere notitieboeken die je wil toevoegen naar de nieuwe notitieboekstapel.
  • Windows

1. Klik op de linker pijl naast de Notitieboeken in de linker balk om de notitieboeklijst uit te vouwen.
    2. Sleep een notitieboek naar een ander notitieboek. Er wordt een nieuwe notitieboekstapel aangemaakt die beide notitieboeken bevat.
    3. Rechtermuisklik op de nieuw aangemaakt stapel en selecteer Wijzig naam om de stapel een naam te geven.
    4. Sleep alle andere notitieboeken die je ook wil groeperen.
  • iPhone, iPad en iPod Touch

1. Tik op het optiesmenu (drie puntjes) in een notitieboek en selecteer Instellingen notitieboek.
    2. Tik op Stapel. Je kan een stapelnaam invoeren om een nieuwe stapel aan te maken of selecteer een bestaande stapel.
  • Android

1. Houd in de notitieboeklijstweergave het notitieboek ingedrukt dat je aan een stapel wil toevoegen.
    2. Selecteer Verplaats naar stapel of Verplaats naar nieuwe stapel.
  • Evernote Web

1. Klik op Notitieboek in de zijbalk om je notitieboeklijst te openen.
    2. Klap het menu uit (drie puntjes) rechts van het notitieboek dat je aan een stapel wil toevoegen. Je ziet de optie "Voeg toe aan stapel", waardoor je een "Nieuwe stapel..." kan maken.
    3. Voer voor de nieuwe notitieboekstapel een naam in en klik daarna op Maak stapel aan.
    4. Voeg extra notitieboeken aan de stapel toe doormiddel van de stappen hierboven.

Ontstapel een notitieboek

Om een notitieboek te ontstapelen of een specifiek notitieboek uit een stapel te halen, dan volg je de apparaatgebaseerde instructies.

• Mac

Right-click the notebook stack you want to unstack, then select Unstack All Notebooks....
  • Windows

Right-click the notebook stack you want to unstack, then select Delete....
  • iPhone, iPad en iPod touch

Tap the options menu (three dots) in a notebook, tap Notebook Settings, then tap Remove from Stack.
  • Android

Tap the options menu (three dots) next to a notebook, then tap Remove from stack.
  • Evernote Web

Either click and drag a notebook away from the stack in the sidebar or choose Remove from stack from the menu button next to the notebook.

Veelgestelde vragen

Kan ik een stapel delen?

Notitieboekstapels zijn alleen voor jou zichtbaar. De individuele notitieboeken (en de notities die er bij horen) in een stapel kunnen gedeeld worden, maar de stapel zelf kan niet gedeeld worden.

Kan ik een stapel verwijderen?

Ja, verwijder gewoon alle notitieboeken in de stapel. Wanneer er geen notitieboeken in een stapel aanwezig zijn, dan verdwijnt de stapel. De notities en notitieboeken in een stapel worden niet verwijderd wanneer je ze uit de stapel verwijdert.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• meer informatie over het ordenen van notitieboeken
  • notitieboekstapels
  • orden notitieboeken
  • stapel
  • stapels