Notitieboeken ordenen in stapels

Notitieboekstapels zijn op dit moment beschikbaar in Evernote Web; Mac; Windows; Android; en iPhone, iPad en iPod touch.

Screenshot van stapels in Mac

Notitieboeken kunnen visueel in notitieboekstapels gegroepeerd worden en worden over het algemeen gebruikt voor het groeperen van notitieboeken die eenzelfde thema of onderwerp hebben. Notitieboekstapels kunnen bestaan uit persoonlijke en zakelijke notitieboeken, maar ze zijn alleen zichtbaar voor jou.

Kan ik een stapel met notitieboeken delen?

Aangezien notitieboekstapels aan jouw Evernote-account verbonden zijn, kunnen ze niet gezien of gedeeld worden met anderen. Je kan echter wel losse notitieboeken uit een stapel delen.

Hoe maak ik een stapel?

• Mac

1. Selecteer Notitieboeken in de zijbalk.
    2. Sleep een notitieboek naar een ander notitieboek. Er wordt automatisch een nieuwe notitieboekstapel aangemaakt die beide notitieboeken bevat.
    3. Sleep alle andere notitieboeken die je wil toevoegen naar de nieuwe notitieboekstapel.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, klik je met de rechtermuis op de notitieboekstapel en selecteer je Ontstapel alle notitieboeken....

• Windows

1. Klap notitieboeken uit in de zijbalk.
    2. Sleep een notitieboek naar een ander notitieboek. Er wordt automatisch een nieuwe notitieboekstapel aangemaakt die beide notitieboeken bevat.
    3. Sleep alle andere notitieboeken die je wil toevoegen naar de nieuwe notitieboekstapel.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, klik je met de rechtermuis op de notitieboekstapel en selecteer je Verwijder.... Je notiteis en notitieboeken in de stapel worden niet verwijderd.

• iPhone, iPad en iPod Touch

1. Tik op het optiesmenu (drie puntjes) in een notitieboek en selecteer Instellingen notitieboek.
    2. Tik op Stapel. Je kan een stapelnaam invoeren om een nieuwe stapel aan te maken of selecteer een bestaande stapel.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, tik je op het optiesmenu (drie puntjes) in een notitieboek, tik je op Instellingen notitieboek en tik je op Verwijder uit Stapel.

• Android

1. Houd in de notitieboeklijstweergave het notitieboek ingedrukt dat je aan een stapel wil toevoegen.
    2. Selecteer Verplaats naar stapel of Verplaats naar nieuwe stapel.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, tik je op het optiesmenu (drie puntjes) in een notitieboek en tik je op Verwijder uit Stapel.

• Evernote Web

1. Klik op de notitieboekknop in de zijbalk om de notitieboeklijst te openen.
    2. Klik en sleep een notitieboek naar een ander notitieboek. Er verschijnt een groene balk met de optie 'Maak stapel aan'.
    3. Voer voor de nieuwe notitieboekstapel een naam in en klik daarna op Maak stapel aan.
    4. Sleep alle andere notitieboeken die je ook wil groeperen naar de nieuwe notitieboekstapel. Er verschijnt een groene balk met de optie 'Voeg toe aan stapel'.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, klik en sleep je een notitieboek uit de stapel totdat je 'Verwijder uit stapel' in de groene balk ziet verschijnen.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• meer informatie over het ordenen van notitieboeken
  • notitieboekstapels
  • orden notitieboeken
  • stapel
  • stapels