Notitieboeken ordenen in stapels

< Vorige / Volgende >

Notitieboeken ordenen in stapels

Notitieboekstapels zijn op dit moment beschikbaar in Evernote Web; Mac; Windows; Android; en iPhone, iPad en iPod touch.

Stapels zijn een visuele manier om in notitieboeken te groeperen en worden over het algemeen gebruikt voor het groeperen van notitieboeken die eenzelfde thema of onderwerp hebben. Notitieboekstapels kunnen bestaan uit persoonlijke en zakelijke notitieboeken, maar ze zijn alleen zichtbaar voor jou.

Kan ik een stapel met notitieboeken delen?

Nee. De data die gebruikt wordt om notitieboekstapels te ordenen is uniek voor jouw Evernote account, dus die kunnen niet door anderen bekeken worden of met anderen gedeeld worden. De individuele notities in een stapel kunnen wel gedeeld worden, maar de geordende structuur van de stapel bestaat alleen in jouw Evernote account.

Hoe maak ik een stapel?

• Mac

1. In de linker balk, selecteer je Notitieboeken om de notitieboeklijstweergave te openen (opent rechts).
    2. Sleep een notitieboek bovenop een ander notitieboek in de notitieboeklijstweergave. Op deze manier wordt er een nieuwe notitieboekstapel aangemaakt.
    3. Rechtermuisklik op de nieuw aangemaakt stapel en selecteer Wijzig naam om de stapel een naam te geven.
    4. Sleep alle andere notitieboeken die je wil toevoegen naar de nieuwe notitieboekstapel.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, klik je met de rechtermuis op de notitieboekstapel en selecteer je Ontstapel alle notitieboeken....

• Windows

1. Klik op de linker pijl naast de Notitieboeken in de linker balk om de notitieboeklijst uit te vouwen.
    2. Sleep een notitieboek naar een ander notitieboek. Er wordt een nieuwe notitieboekstapel aangemaakt die beide notitieboeken bevat.
    3. Rechtermuisklik op de nieuw aangemaakt stapel en selecteer Wijzig naam om de stapel een naam te geven.
    4. Sleep alle andere notitieboeken die je ook wil groeperen.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, klik je met de rechtermuis op de notitieboekstapel en selecteer je Verwijder.... Je notiteis en notitieboeken in de stapel worden niet verwijderd.

• iPhone, iPad en iPod Touch

1. Tik op het optiesmenu (drie puntjes) in een notitieboek en selecteer Instellingen notitieboek.
    2. Tik op Stapel. Je kan een stapelnaam invoeren om een nieuwe stapel aan te maken of selecteer een bestaande stapel.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, tik je op het optiesmenu (drie puntjes) in een notitieboek, tik je op Instellingen notitieboek en tik je op Verwijder uit Stapel.

• Android

1. Houd in de notitieboeklijstweergave het notitieboek ingedrukt dat je aan een stapel wil toevoegen.
    2. Selecteer Verplaats naar stapel of Verplaats naar nieuwe stapel.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, tik je op het optiesmenu (drie puntjes) in een notitieboek en tik je op Verwijder uit Stapel.

• Evernote Web

1. Klik op de notitieboekknop in de zijbalk om de notitieboeklijst te openen.
    2. Klik en sleep een notitieboek naar een ander notitieboek. Er verschijnt een groene balk met de optie 'Maak stapel aan'.
    3. Voer voor de nieuwe notitieboekstapel een naam in en klik daarna op Maak stapel aan.
    4. Sleep alle andere notitieboeken die je ook wil groeperen naar de nieuwe notitieboekstapel. Er verschijnt een groene balk met de optie 'Voeg toe aan stapel'.

Om notitieboeken uit een stapel te halen, klik en sleep je een notitieboek uit de stapel totdat je 'Verwijder uit stapel' in de groene balk ziet verschijnen.

Opmerking: Stapels zijn op dit moment alleen beschikbaar in de oudere versie van Evernote Web. Als je stapels wil aanmaken, kan je overschakelen naar de vorige versie van Evernote Web door op je naam in de linkerbovenhoek te klikken en te klikken op Switch naar vorige versie van Evernote.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Sleutelwoorden:

• meer informatie over het ordenen van notitieboeken
  • notitieboekstapels
  • orden notitieboeken
  • stapel
  • stapels