Alles over het beheren van je Evernote abonnement

ONDERWERPEN IN DIT ARTIKEL:

Switch tussen Basic, Plus en Premium

• Van Plus naar Premium

Wanneer je van Plus naar Premium gaat, wordt het bedrag van Premium meteen in rekening gebracht en wordt de het bedrag van de overgebleven maanden van je Plus abonnement teruggestort.

Om van Plus naar Premium te upgraden:

1. Log in bij Evernote Web voor je accountinstellingen
    2. Selecteer je Beheer abonnementen op de pagina 'Samenvatting account'
    3. Selecteer je Evernote Premium
    4. Voer je jouw creditcard gegeves in en kies je uit de opties maandelijks of jaarlijks betalen

Opmerking: Als je via iTunes of Google Play een abonnement op Plus genomen hebt, dan moet je jouw abonnement via hen annuleren, naast het doorlopen van de bovenstaande stappen. Gedeeltelijke restitutie van Evernote is niet mogelijk. Restitutie verzoeken moeten bij iTunes of Google Play ingediend worden en zijn onderhevig aan hun algemene voorwaarden.

• Van Premium naar Plus

Je Plus abonnement begint wanneer je Premium abonnement afloopt.

Om van Premium naar Plus te switchen:

1. Log in bij Evernote Web voor je accountinstellingen
    2. Selecteer je Beheer abonnementen op de pagina 'Samenvatting account'
    3. Selecteer je Evernote Plus
    4. Voer je jouw creditcard gegeves in en kies je uit de opties maandelijks of jaarlijks betalen

Opmerking: Als je via PayPal, iTunes of Google Play een Plus abbonement wil afsluiten, dan moet je eerst wachten tot je Premium abonnement afgelopen is voordat je een Plus abonnement kan nemen.

• Plus of Premium naar Basic

Om naar Evernote Switch over te stappen, annuleer gewoon je abonnement.

Switch tussen maandelijks van jaarlijks betalen

• Bekijk de betaalfrequentie van je huidige abonnement

1. Log in bij Evernote Web voor je accountinstellingen
    2. Selecteer je Beheer abonnementen op de pagina 'Samenvatting account'
    3. Selecteer je huidige abonnement
    4. Voer je jouw creditcard gegeves in en kies je uit de opties maandelijks of jaarlijks betalen
  • Wijzig de betaalfrequentie met een ander abonnement

Om je betaalfrequentie te wijzigen en een ander abonnement te nemen, volg je de stappen in 'Switch tussen Basic, Plus en Premium'.

Update betaalgegevens

• Update of voeg een creditcard toe

1. Ga naar je accountinstellingen in Evernote Web en klik op Beheer abonnement
    2. Selecteer je huidige abonnement
    3. Voer je nieuwe creditcardgegevens in
    4. Kies je huidige betaalfrequentie (maandelijks of jaarlijks)

Opmerking: Als je via iTunes of Google Play een abonnement op Plus of Premium genomen hebt, dan moet je jouw abonnement via hen annuleren, naast het doorlopen van de bovenstaande stappen.

• Switch naar PayPal, iTunes of Google Play

Je moet wachten totdat je huidige abonnement afgelopen is voordat je jouw betalingsverwerker wijzigt. Wanneer je account weer naar Evernote Basic omgezet is, kan je een nieuw abonnement kopen via een andere betalingsverwerker.

Verzilver Evernote punten of aanbiedingen

Je kan Evernote Punten verdienen door Evernote cadeau-abonnementen, Premium activatiecodes en provideracties te gebruiken. Je kan ook punten verdienen door vrienden uit te nodigen voor Evernote. De Punten kunnen gebruikt worden voor maand- of jaarabonnementen van Evernote Premium, zelfs al ben je een Evernote Plus of Premium gebruiker.Meer informatie >>

Sleutelwoorden:

• amazon
  • automatisch verlengen
  • factureren
  • blackberry
  • koop
  • annuleren
  • annuleer automatisch verlengen
  • annuleer mijn abonnement
  • annuleer betaling
  • annuleer plus
  • premium annuleren
  • annuleer abonnement
  • google
  • google play
  • itunes
  • beheer mijn abonnement
  • beheer betaling
  • beheer abonnement
  • betaald abonnement
  • Betalen
  • betaling
  • betalingen
  • paypal
  • punten
  • aanbiedingen
  • koop
  • koop abonnement
  • ophalen
  • verzilver aanbiedingen
  • restitutie
  • terruggave
  • abonneer
  • abonnement
  • upgrade
  • downgrade
  • creditcard
  • wijzig betaling