Alles over het beheren van je Evernote abonnement

ONDERWERPEN IN DIT ARTIKEL:

Switch tussen Basic, Plus, Premium en Business

• Van Plus naar Premium

Wanneer je van Plus naar Premium gaat, wordt het bedrag van Premium meteen in rekening gebracht en wordt de het bedrag van de overgebleven maanden van je Plus abonnement teruggestort.

Om van Plus naar Premium te upgraden:

1. Log in bij Evernote Web voor je accountinstellingen
    2. Selecteer je Beheer abonnementen op de pagina 'Samenvatting account'
    3. Selecteer je Evernote Premium
    4. Voer je jouw creditcard gegeves in en kies je uit de opties maandelijks of jaarlijks betalen

Opmerking: Als je via iTunes of Google Play een abonnement op Plus genomen hebt, dan moet je jouw abonnement via hen annuleren, naast het doorlopen van de bovenstaande stappen.

• Van Premium naar Plus

Je Plus abonnement begint wanneer je Premium abonnement afloopt.

Om van Premium naar Plus te switchen:

1. Log in bij Evernote Web voor je accountinstellingen
    2. Selecteer je Beheer abonnementen op de pagina 'Samenvatting account'
    3. Selecteer je Evernote Plus
    4. Voer je jouw creditcard gegeves in en kies je uit de opties maandelijks of jaarlijks betalen

Opmerking: Als je via PayPal, iTunes of Google Play een Plus abbonement wil afsluiten, dan moet je eerst wachten tot je Premium abonnement afgelopen is voordat je een Plus abonnement kan nemen.

• Van Plus of Premium naar Business

Wanneer je van Plus of Premium naar Business gaat, dan wordt het bedrag van Business meteen in rekening gebracht en ontvang je een cadeauboncode met het bedrag van de overgebleven maanden van je Plus of Premium abonnement. Je kan de code op een ander moment gebruiken of met een andere gebruiker delen.

Om van Plus/Premium naar Business te upgraden:

1. Ga je naar https://evernote.com/business/ via de webbrowser van een computer
    2. Klik je op Neem Business
    3. Vul je de informatie in om een nieuw Business account aan te maken of klik je op Lid worden van bestaand account om lid te worden van een bestaand Business account
    4. Kies je een betaalmethode en frequentie en voer je jouw betaalgegevens in

Opmerking: Als je via iTunes of Google Play een abonnement op Plus of Premium genomen hebt, dan moet je jouw abonnement via hen annuleren, naast het doorlopen van de bovenstaande stappen.

Meer informatie over het upgrade naar Evernote Business >>

• Van Business naar Plus of Premium

Om van Evernote Business naar Plus of Premium te downgraden, moet je eerst je Evernote Business deactiveren.

Wanneer je account gedeactiveerd is en teruggezet is naar Evernote Basic, kan je een Evernote Plus of Premium abonnement afsluiten.

Opmerking: Als je al een Plus of Premium abonnement had voordat je naar Evernote Business upgrade en een cadeauboncode hebt, dan je die hier gebruiken.

• Van Plus, Premium of Business naar Basic

Om naar Evernote Switch over te stappen, annuleer gewoon je abonnement. Als je van Evernote Business gebruikmaakt, kan je gewoon je business account deactiveren.

Switch tussen maandelijks of jaarlijks betalen

• Bekijk de betaalfrequentie van je huidige abonnement

1. Log in bij Evernote Web voor je accountinstellingen
    2. Selecteer je Beheer abonnementen op de pagina 'Samenvatting account'
    3. Selecteer je huidige abonnement
    4. Voer je jouw creditcard gegeves in en kies je uit de opties maandelijks of jaarlijks betalen
  • Wijzig de betaalfrequentie met een ander abonnement

Om je betaalfrequentie te wijzigen en een ander abonnement te nemen, volg je de stappen in 'Switch tussen Basic, Plus, Premium en Business'.

Update betaalgegevens

• Update of voeg een creditcard toe

1. Ga naar je accountinstellingen in Evernote Web en klik op Beheer abonnement
    2. Selecteer je huidige abonnement
    3. Voer je nieuwe creditcardgegevens in
    4. Kies je huidige betaalfrequentie (maandelijks of jaarlijks)

Opmerking: Als je via iTunes of Google Play een abonnement op Plus of Premium genomen hebt, dan moet je jouw abonnement via hen annuleren, naast het doorlopen van de bovenstaande stappen.

• Switch naar PayPal, iTunes of Google Play

Je moet wachten totdat je huidige abonnement afgelopen is voordat je jouw betalingsverwerker wijzigt. Wanneer je account weer naar Evernote Basic omgezet is, kan je een nieuw abonnement kopen via een andere betalingsverwerker.

Verzilver Evernote punten of aanbiedingen

Je kan Evernote Punten verdienen door Evernote cadeau-abonnementen, Premium activatiecodes en provideracties te gebruiken. Je kan ook punten verdienen door vrienden uit te nodigen voor Evernote. De Punten kunnen gebruikt worden voor maand- of jaarabonnementen van Evernote Premium, zelfs al ben je een Evernote Plus of Premium gebruiker.Meer informatie >>

Sleutelwoorden:

• amazon
  • automatisch verlengen
  • factureren
  • blackberry
  • koop
  • annuleren
  • annuleer automatisch verlengen
  • annuleer mijn abonnement
  • annuleer betaling
  • annuleer plus
  • premium annuleren
  • annuleer abonnement
  • google
  • google play
  • itunes
  • beheer mijn abonnement
  • beheer betaling
  • beheer abonnement
  • betaald abonnement
  • Betalen
  • betaling
  • betalingen
  • paypal
  • punten
  • aanbiedingen
  • koop
  • koop abonnement
  • ophalen
  • verzilver aanbiedingen
  • restitutie
  • terruggave
  • abonneer
  • abonnement
  • upgrade
  • downgrade
  • creditcard
  • wijzig betaling