Deactiveer je Evernote account

Deactiveer je Evernote account
< Vorige / Volgende >

Deactiveer je Evernote account

Wanneer je jouw Evernote account deactiveert, heb je er geen toegang meer toe. Dit betekent dat je niet bij je account kan inloggen of je notities kan bekijken of bewerken. Je kan je account altijd heractiveren om in de toekomst weer bij je notities te kunnen.

Als je een betaald Evernote account hebt via Evernote zelf, wordt je abonnement automatisch geannuleerd wanneer je jouw account deactiveert. Wanneer je echter voor Evernote betaalt via iTunes of Google Play, moet je jouw abonnement annuleren voordat je jouw account deactiveert.

Bekijk alles over het deactiveren en heractiveren van een Evernote Teams account voor instructies over specifieke Evernote Teams accounts.

Deactiveer je Evernote account

Volg de stappen hieronder om je account te deactiveren.

  1. Log in bij je accountinstellingen.
  2. Klik op Status account in het linker menu.
  3. Klik op de blauwe "Deactiveer je Evernote account" link.
  4. Vink de bevestigingsbox aan en klik op Deactiveer account.

Als je account is opgeheven, word je uitgelogd bij Evernote, en het account is niet langer bruikbaar. Je kunt geen ander Evernote account aanmaken met ditzelfde e-mailadres. Als je een account deactiveert met een e-mailadres dat geassocieerd wordt met een ander account, je kan de e-mailadressen ook omdraaien.

Gerelateerd

LANGUAGES_PRODUCT

Sleutelwoorden:

  • account per ongeluk aangemaakt
  • sluit account
  • sluit mijn account
  • opheffen
  • opgeheven
  • deactiveren
  • verwijder account
  • verwijder mijn account
  • verwijderen
  • verwijder account
  • verkeerd e-mailadres
  • verkeerde e-mailadres
  • verwijder e-mailadres
  • verwijder mijn e-mailadres
  • verwijder e-mailadres
  • verwijder mijn e-mailadres
  • twee accounts