Alles over het heractiveren van je Evernote account

Het deactiveren van je account betekent dat je de toegang tot jouw account uitzet. Je kan een gedeactiveerd account wel weer heractiveren, tenzij je aangegeven hebt dat je e-mailadres en gebruikersnaam wilde laten verwijderen uit ons systeem (zie stap 5 hieronder). Evernote verwijdert niet meteen je notities wanneer je jouw account deactiveert.

Deactiveer je Evernote-account

1. Annuleer je Evernote abonnement. Als je voor Evernote betaald, dan moet je jouw abonnemnet annuleren via de dienst waarmee je het gekocht hebt.
  2. Exporteer je notities. Je kan je notities als HTML of xML bestanden exporteren om ze buiten Evernote te bekijken.
  3. Verwijder je notities. Evernote verwijdert niet automatisch je notities wanneer je jouw account deactiveert, maar je kan je notities en notitieboeken verwijderen voordat je jouw account deactiveert.
  4. Deactiveer je account. Om je Evernote account te deactiveren, log je en ga je naar je accountinstellingen in Evernote. Klik daarna op de "Deactiveer je Evernote account " link. Opmerking: Als je jouw e-mailadres en gebruikersnaam volledig wil verwijderen, stuur dan eerst een ticket in met het account dat je wil deactiveren. Daarna kan je jouw account deactiveren terwijl je op een antwoord op je ticket wacht. We vragen je om te bevestigen dat je jouw content wil verwijderen en je account wil deactiveren voordat we je e-mailadres verwijderen.

Als je account is opgeheven, word je uitgelogd bij Evernote, en het account is niet langer bruikbaar. Je kunt geen ander Evernote account aanmaken met ditzelfde e-mailadres. Als je een account deactiveert met een e-mailadres dat geassocieerd wordt met een ander account, je kan de e-mailadressen ook omdraaien.

Heractiveer je Evernote account

1. Log in bij Evernote Web met je oude gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord.
  2. Nadat je de juiste login-informatie gebruikt hebt, krijg je te zien dat je account gedeactiveerd is. Klik op de 'heractivatielink' om aan het proces te beginnen om je account te heractiveren.
  3. Voer het e-mailadres in bij jouw account hoort en er wordt een e-mail naar jou gestuurd om het heractiveren te bevestigen.
  4. Klik in de e-mail op 'Heractiveer mijn account' en maak een nieuw wachtwoord aan voor jouw account.

Als je hulp nodig hebt om je account te heractiveren, neem dan contact met ons op.

Sleutelwoorden:

• account per ongeluk aangemaakt
  • sluit account
  • sluit mijn account
  • opheffen
  • opgeheven
  • deactiveren
  • verwijder account
  • verwijder mijn account
  • verwijderen
  • verwijder account
  • heractiveren
  • heractiveren
  • heractiveer account
  • heractiveer mijn account
  • account heractiveren
  • verkeerd e-mailadres
  • verkeerde e-mailadres
  • verwijder e-mailadres
  • verwijder mijn e-mailadres
  • verwijder e-mailadres
  • verwijder mijn e-mailadres
  • twee accounts