Stuur een Evernote activiteitenlogboek

< Vorige / Volgende >

Stuur een Evernote activiteitenlogboek

Het Evernote activiteitenlogboek kan ons supportteam helpen om mogelijke problemen te traceren. Om een activiteitenlogboek te versturen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

De nieuwe Evernote voor Mac

1. Ga naar Help > Activiteitenlogboeken > Sla meest recente logboeken op in het menu.
    2. Typ "Evernote.log" als bestandsnaam en klik op Sla op.
    3. Voeg dit bestand toe aan een nieuw support ticket of in een antwoord op een bestaande supportmail.

Oudere versie van Evernote voor Mac

1. Ga naar Help > Activiteitenlogboek... in het menu.
    2. Klik op de 'Sla op als' knop om het logboek als een bestand op je computer op te slaan.
    3. Voeg dit bestand toe aan een nieuw support ticket of in een antwoord op een bestaande supportmail.
  • Windows

De nieuwe Evernote voor Windows

1. Ga naar Help > Activiteitenlogboeken > Sla meest recente logboeken op in het menu.
    2. Typ "Evernote.log" als bestandsnaam en klik op Sla op.
    3. Voeg dit bestand toe aan een nieuw support ticket of in een antwoord op een bestaande supportmail.

Oudere versie van Evernote voor Windows

1. Ga naar Help > Activiteitenlogboek in het menu.
    2. Klik op de 'Sla op als' knop om het logboek als een bestand op je computer op te slaan.
    3. Voeg dit bestand toe aan een nieuw support ticket of in een antwoord op een bestaande supportmail.
  • iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS

1. Tik op de drie lijntjes links onderin om het menu te openen.
    2. Tik op het gereedschapsicoon rechts bovenin het menu.
    3. Tik op Support > Activiteitenlogboek > Mail.
    4. Mail het logboek naar jezelf, sla het op je computer op en voeg het toe aan je antwoord.

Oudere versie van Evernote voor iOS

1. Open Account.
    2. Tik op Support in het account menu.
      • Om een nieuw supportticket aan te maken: Tik je op Stuur een supportvraag in, geef je het onderwerp en beschrijving op, zorg je dat 'Activiteitenlogboek opnemen?' aangevinkt is en tik je op Verstuur.
      • Als je een open supportticket uit het hebt staan: Tik je op Activiteitenlogboek > Mail, mail het logboek naar jezelf, sla het op je computer op en voeg het toe aan je antwoord.
  • Android

De nieuwe Evernote voor Android

1. Tik op de drie lijntjes links onderin om het menu te openen.
    2. Tik op het gereedschapsicoon rechts bovenin het menu.
    3. Tik op Support > Activiteitenlogboek > Mail.
    4. Mail het logboek naar jezelf, sla het op je computer op en voeg het toe aan je antwoord.

Oudere versie van Evernote voor Android

1. Tik op de drie puntjes en tik op Instellingen.
    2. Tik op Support > Verstuur activiteitenlogboek en kies daarna een e-mailprogramma.
      • Maak een nieuw supportticket aan: Mail het logboek naar jezelf, sla het op op je computer en voeg het toe wanneer je hier een ticket aanmaakt.
      • Als je een open supportticket uit het hebt staan: Mail het logboek naar jezelf, sla het op je computer op en voeg het toe aan je antwoord.

Opmerking: Het activiteitenlogboek bevat een gedetailleerd logboek met stappen die Evernote uitvoert en helpt bij het diagnostiseren van het probleem dat je ervaart. Het activiteitenlogboek bevat ook informatie over je account, je apparaat en je locatiegegevens (indien ingeschakeld). De titels van je notities, labels, notitieboeken, bijgevoegde bestanden en, als je account synchronisatieproblemen ervaart door het internet, een deel van je notitiecontent kunnen ook opgenomen zijn in het activiteitenlogboek. Je kan het logboekbestand ook bewerken door alle informatie te verwijderen die je niet naar ons wil versturen. We behandelen de gegevens van je Activiteitenlogboek als vertrouwelijk. De voorwaarden van ons privacybeleid zijn van toepassing.

Sleutelwoorden:

• activiteitenlogboek
  • evernote logboek
  • logboek