Maak een notitieboeke aan

< Vorige / Volgende >

Maak een notitieboeke aan

Notitieboeken zijn de manier waarop notities in Evernote geordend worden en worden vaak gebruikte om notities te scheiden op basis van categorie, locatie of doel. Je kan bijvoorbeeld een notitieboek aanmaken met de naam 'Renovaties' en een ander genaamd 'Schoolwerk' om deze soorten notities gescheiden te houden en gemakkelijker te zoeken.

Orden notities in notitieboeken zodat je notities gemakkelijk kan bekijken, zoeken of delen. Je kan bijvoorbeeld een notitieboek aanmaken voor:

• Werkprojecten
  • Reisplannen
  • Creatieve projecten
  • Bedrijfsbronnen
  • Ontvangstbewijzen
  • Contracten of documenten

Om een notitieboek aan te maken, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem:

• Mac

Select Notebooks from the navigation menu, then click New Notebook.
  • Windows

Select Notebooks from the navigation menu, then click New Notebook.
  • iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS: Open het navigatiemenu, tik op Notitieboeken, tik op de optieknop (drie puntjes) en tik op Nieuw notitieboek.

Oudere versie van Evernote voor iOS: Selecteer het Notities tabblad, tik op het notitieboek dropdownmenu bovenin het scherm en tik op + Nieuw notitieboek.

• Android

De nieuwe Evernote voor Android: Open het navigatiemenu, tik op Notitieboeken, tik op de optieknop (drie puntjes) en tik op Nieuw notitieboek.

Oudere versie van Evernote voor Android: Schuif het menu uit door van het linker deel van het scherm naar rechts te swipen, tik op Notitieboeken in het menu en tik op de nieuwe notitieboekknop (notitieboek met plusteken).

• Web

De nieuwe Evernote Web: Selecteer Notitieboeken in de zijbalk om je notitieboeklijst te bekijken en klik op + Nieuw notitieboek
    .

Oudere versie van Evernote Web: Selecteer het Notitieboek icoon in de zijbalk en klik op het + Nieuwe notitieboek icoon bovenin de notitieboeklijst.