Hoe kan ik een screenshot maken met een iPhone, iPad of iPod Touch?

Hoe kan ik een screenshot maken met een iPhone, iPad of iPod Touch?

Hoe kan ik een screenshot maken met een iPhone, iPad of iPod Touch?

Om vanuit iOS een screenshot te maken, houdt u de Home-knop ingedrukt terwijl u kort op de aan/uit-knop van het apparaat drukt. Het scherm knippert en de screenshot wordt opgeslagen in de Filmrol. U kunt in Skitch een foto kiezen om dit screenshot te bewerken of de Camera-knop in Evernote gebruiken om een foto te selecteren.