Ik heb mijn wachtwoord hersteld en ik zie geen notities in mijn account

Ik heb mijn wachtwoord hersteld en ik zie geen notities in mijn account
< Vorige / Volgende >

Ik heb mijn wachtwoord hersteld en ik zie geen notities in mijn account

Er zijn twee dingen die je kan controleren als je jouw notities niet meer ziet wanneer je jouw wachtwoord hersteld hebt of de app opnieuw geïnstalleerd hebt.

Controleer dat je het juiste Evernote account gebruikt

Het meest voorkomende scenario, mocht je jouw notities niet te zien krijgen na het herstellen van je wachtwoord of het opnieuw installeren van de app, is dat je ingelogd bent bij het verkeerde account. Veel gebruikers maken onopzettelijk verschillende accounts aan met verschillende e-mailadressen of gebruikersnamen. Volg de volgende stappen om te controleren dat je het juiste account gebruikt:

1. Controleer of er geen niet-gesynchroniseerde notities zijn (notities met een synchronisatiefoutmelding in de rechter bovenhoek). Als die er zijn, zorg er dan voor dat je verbonden bent met het internet en synchroniseer je account.
  2. Open de accountinstellingen van je huidige app om het e-mailadres te bekijken waarmee je ingelogd bent. Als dit niet het account is dat je verwacht had, log dan bij dit account uit en log opnieuw in met een ander e-mailadres of gebruikersnaam. Het kan zijn dat je dit een aantal keer moet proberen als je verschillende e-mailadressen gebruikt. Neem contact met ons op als het e-mailaders klopt en je nog steeds je notities niet ziet.

Tips:

• Als je Evernote e-mails op verschillende e-mailadressen ontvangt, betekent dit dat je waarschijnlijk verschillende Evernote accounts bezit. Controleer het "Aan:" veld in de e-mails van Evernote.
  • Als je ooit is naar je Evernote account gemaild hebt, controleer dan je "Verstuurde e-mails" map om de gebruikersnaam van je account te bekijken. De gebruikersnaam is het eerste deel van je Evernote e-mailadres. Bijvoorbeeld: [voorbeeld].abc.123@m.evernote.com.

Wacht op Evernote om je account opnieuw te synchroniseren

Een ander veel voorkomend scenario, als je jouw notities niet ziet na het herstellen van je wachtwoord of het opnieuw installeren van de app, is dat de app je account nog opnieuw moet synchroniseren. Nadat je ingelogd bent met je nieuwe accountgegevens, zal Evernote je data met onze server synchroniseren. Dit is een beveiligingsvoorzorgsmaatregel om er voor te zorgen dat je data alleen voor jou toegankelijk is. Wacht terwijl je notities op je apparaat gedownload worden. Dit kan even duren afhankelijk van het aantal en de grootte van je notities.

Neem contact met ons op als je jouw notities nog steeds niet te zien krijgt na de bovenstaande stappen uitgevoerd te hebben.

Sleutelwoorden:

• herstel wachtwoord
  • ontbrekende notities
  • ontbrekende notities
  • tweede account