Alles over het registreren voor Evernote Business

Evernote Business geeft jou de kracht van Evernote Premium, plus het team en de beheerfuncties om meer gedaan te krijgen. Met Evernote Business kan je genieten van:

• Eén werkplek voor teams om in samen te werken
  • Snel starten en SSO
  • Centraal gebruikersbeheer
  • Verbeterde beveiliging met TLS/SSL
  • ... en meer

Meer informatie over Evernote Business

Maak een nieuw Evernote Business account aan

Wanneer je een nieuw Evernote Business account aangemaakt hebt, dan word jij standaard de accountbeheerder. Nadat je jouw team uitgenodigd hebt, kan je iemand anders aanwijzen als accountbeheerder of zelfs verschillende accountbeheerders aanwijzen. Accountbeheerders hebben toegang tot de beheerconsole om de business-brede instellingen te bekijken, zakelijke content te beheren en teamleden uit te nodigen. Meer informatie >>

Om te beginnen:

1. Ga naar de Evernote Business website en klik op de Neem Business knop.
  2. Vul het formulier in met je volledige naam, de naam van je bedrijf, je zakelijke e-mailadres en een wachtwoord voor het account.

Als je al een Evernote account hebt en je wilt het e-mailadres dat bij jouw account hoort voor je nieuwe Evernote Business account gebruiken, dan moet je inloggen en een ander persoonlijk e-mailadres kiezen voor je huidige account. Hierdoor kan je jouw zakelijke e-mailadres voor het nieuwe account gebruiken.

Betaalopties

Evernote Business account managers kunnen kiezen uit drie betaalopties voor hun Evernote Business account:

• Maandelijks via creditcard

Er wordt een bedrag voor elke seat bij je creditcard rekening gebracht zodra het Evernote Business account aangemaakt wordt. Het volledige maandbedrag wordt automatisch in rekening gebracht bij je creditcard zodra er een gebruiker aan je account toegevoegd wordt. Elke maand wordt het totaalbedrag van alle gebruikers in je account in rekening gebracht.

• Jaarlijks via creditcard

Er wordt een bedrag voor elke seat bij je creditcard rekening gebracht zodra het Evernote Business account aangemaakt wordt. Het evenredige jaarbedrag wordt automatisch in rekening gebracht bij je creditcard zodra er een gebruiker aan je account toegevoegd wordt. Elk jaar wordt het totaalbedrag van alle gebruikers in je account in rekening gebracht.

• Jaarlijkse factuurbetaling

Alleen beschikbaar in sommige landen voor Evernote Business accounts met 5+ seats. Wanneer je per factuur betaalt, worden seats vooraf op jaarbasis gekocht. Je ontvangt een factuur per mail, die dan door middel van een cheque of bankoverschrijving betaald kan worden. De factuur dient bij ontvangst betaald te worden.

Opmerking: Evernote Business kan alleen worden gekocht via Evernote.com en is niet beschikbaar via iTunes of Google Play.

Betaalmethoden

We bieden twee verschillende opties voor het betalen van je abonnement: via creditcard or per factuur. Gebruik de tabel hieronder om de beste betaalmethode voor je team te bepalen.

Credit Card Invoice

Wanneer wordt er geld afgeschreven? Hoe vaak krijg ik een factuur?

Je kan kiezen tussen maandelijks of jaarlijks betalen. Aan het begin van elke betaalperiode wordt het bedrag van alle gebruikers van jouw Evernote Business account in rekening gebracht bij je creditcard.

Je vraagt een specifiek aantal seats voor een factuur aan. Je factuur moet meteen betaald worden en kan betaald worden via een cheque of betaling per bank.

Om efficiënte afhandeling van de door ons aan jou verzonden factuur te garanderen, verzoeken we je ons het e-mailadres te verstrekken van de persoon die binnen jouw bedrijf de boekhouding en facturen verzorgt.

Gelden er beperkingen?

Je Evernote Business account moet ten minste 2 seats hebben.

Je Evernote Business account moet ten minste 5 seats hebben om in aanmerking te komen voor facturering.

Facturering is alleen mogelijk in de volgende landen: Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hong Kong, Ierland, IJsland, Japan, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Singapore, Taiwan, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Kan ik onmiddellijk mijn Evernote Business-account gebruiken?

Zodra je jouw Evernote Business account ingesteld hebt, wordt het aantal aangevraagde seats in rekening gebracht bij je creditcard. Je kan meteen in Evernote Business aan de slag.

Doorgaans kan je Evernote Business meteen gebruiken. Soms is het zo dat je extra informatie moet aanleveren om je account op dat moment te laten activeren.

Moet ik direct betalen wanneer ik gebruikers aan mijn Evernote Business-account toevoeg? Wat gebeurt er wanneer ik halverwege mijn factuurperiode een nieuwe gebruiker toevoeg?

Als je voor een maandelijks betaaltermijn kiest, wordt er elke maand het bedrag van een nieuwe gebruiker in rekening gebracht op de dag dat hij/zij lid wordt van jouw Evernote Business account.

Als je per jaar betaald, betaal je voor elke nieuwe gebruiker die lid wordt van jouw Evernote Business account een pro rata bedrag vanaf de maand dat hij/zij lid geworden is. Als je bijvoorbeeld een gebruiker toevoegt terwijl de factureringsperiode nog 9,5 maanden durt, dan wordt er voor die gebruiker 10 maanden in rekening gebracht.

Het eind van de vergoedingsperiode voor de toegevoegde gebruiker valt samen met de datum waarop de betaling voor je gehele Evernote Business account verschuldigd wordt.

Je kan zonder extra kosten gebruikers toevoegen tot het moment dat het aantal seats op is.

Om het aantal seats te verhogen, moet je een aanvraag bij een Evernote Business account executive indienen via de 'Accountsamenvatting' pagina in de beheerconsole. De Account executive verhoogt meestal binnen een werkdag dan het aantal seats en stuurt een factuur voor de extra seats.

Het eind van de vergoedingsperiode voor de toegevoegde gebruiker valt samen met de datum waarop de betaling voor je gehele Evernote Business-account verschuldigd wordt. Wanneer je gedurende het jaar het aantal seats verhoogt, wordt je voor de extra seats een bedrag in rekening gebracht op basis van een geheel aantal maanden. Als je bijvoorbeeld een nieuwe gebruiker toevoegt terwijl de factureringsperiode nog 9,5 maanden duurt, betaal je voor de extra gebruiker een pro rato-bedrag op basis van 10 maanden.

Wat gebeurt er wanneer een gebruiker mijn Evernote Business-account verlaat?

De volgende keer waarop je abonnement verlengt wordt, hoef je niet meer voor deze gebruiker te betalen.

Er is nu één seat beschikbaar in jouw account. Je kan iemand anders uitnodigen om die seat in te nemen. Je kan geen geld terugkrijgen voor niet-gebruikte seats.

Wat geldt bij het factureren als 'een gebruiker'?

Iedereen die lid wordt van jouw Business account wordt als een gebruiker gezien en wordt in rekening gebracht.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor uitnodigingen die verstuurd zijn.

Iedereen die lid is van je Business account telt mee voor het aantal seats waar jij over beschikt.

Ook openstaande uitnodigingen om lid te worden van je Evernote Business-account tellen mee voor je gebruikersseats omdat elke uitnodiging een reservering voor één seat vormt.

Wanneer wordt mijn abonnement verlengt?

De dag waarop je jouw Evernote Business account activeert wordt de eerste dag van de betaalperiode van jouw bedrijf. Als je, bijvoorbeeld, een Evernote Business account op 10 september aanmaakt en maandelijks via een creditcard wil betalen, dan wordt er op elke 10de van de volgende maand een bedrag in rekening gebracht bij je creditcard.

De dag waarop je jouw Evernote Business account activeert wordt de eerste dag van de betaalperiode van jouw bedrijf. Als je, bijvoorbeeld, een Evernote Business account op 10 september aanmaakt en jaarlijks per factuur wil betalen, dan moet de volgende factuur op 10 september van het volgende jaar betaald worden.

Sleutelwoorden:

• word lid van business
  • maak business aan
  • word lid van team
  • omzetten naar business
  • omzetten naar evernote business
  • maak een nieuw business-account aan
  • nieuw evernote business-account
  • upgrade naar business
  • upgrade naar evernote business
  • upgrade