Trek toegang tot je EVernote account in

< Vorige / Volgende >

Trek toegang tot je EVernote account in

Voor veiligheids- en privacyredenen zijn er situaties waarin je toegang tot je Evernote account intrekken voor een bepaalde computer en mobiel apparaat. Bijvoorbeeld:

• Wanneer je telefoon of tablet gestolen of kwijt is.
  • Wanneer je jouw laptop verkocht of weggegeven hebt.
  • Wanneer je bij Evernote ingelogd hebt op een openbare of gedeelde computer.

Trek de toegang van een apparaat in

1. Log in bij je accountinstellingen.
  2. Kies Applicaties in het menu om alle apparaten te bekijken die toegang hebben tot je account.
  3. Klik op Trek toegang in naast het apparaat waarvan je de toegang wil intrekken.

Wanneer je de toegang van een apparaat tot je account ingetrokken hebt, kan het apparaat geen notities meer synchroniseren en heb je een wachtwoord nodig om om synchronisatie te hervatten.

Als je apparaat gestolen of kwijt is, wwijzig dan het wachtwoord van je account en/of stel twee-staps verificatie in voor je account als extra beveiliging.

Sleutelwoorden:

• zoekgeraakt
  • gestolen
  • verwijder apparaat
  • trek apparaat in
  • trek toegang in
  • toegang uitschakelen
  • apparaat verwijderen
  • veiligheid