Koppel Evernote aan je Gmail account

< Vorige / Volgende >

Koppel Evernote aan je Gmail account

Evernote kan geïntegreerd worden met je Gmail contacten, zodat jij je notities en notitieboeken sneller en gemakkelijker kan delen.

Opmerking: De integratie van Gmail contacten is alleen beschikbaar wanneer je Evernote Web gebruikt.

Volg deze stappen om Evernote samen te laten werken met je Gmail account:

1. Log in bij je accountinstellingen.
  2. Kies voor Gekoppelde diensten in het menu.
  3. Klik op Koppel naast het Google logo.
  4. Log in bij je Google account op de Google inlogpagina.
  5. Nadat je jouw Google inloggegevens ingevoerd hebt, zie je een lijst met activiteiten die Evernote mag gaan uitvoeren (met name "Beheer je contacten").
  6. Door op Geef toegang te klikken, ga je terug naar het Evernote instellingenscherm. De 'Koppel' knop is nu vervangen door het woord 'Gekoppeld'.

Nadat je dit proces afgerond hebt, heeft Evernote toegang tot je Gmail contactpersonen. Dit betekent dat wanneer je een notitie of notitieboek deelt of een vriend uitnodigt om een Evernote account aan te maken via Evernote Web, je alleen hun e-mailadres hoeft in te typen en Evernote het e-mailadres automatisch afmaakt op basis van de overeenkomstige Gmail contactpersonen.