Wijzig de voorkeuren omtrent Evernote mails

< Vorige / Volgende >

Wijzig de voorkeuren omtrent Evernote mails

Evernote stuurt regelmatig e-mails met informatie over nieuws, tips, verhalen, onderzoeken of functies van andere Evernote producten. Je kan op elk moment inloggen bij je account en jouw voorkeuren omtrent deze e-mails aanpassen.

Om je e-mailvoorkeuren aan te passen:

1. Log in bij je accountinstellingen.
  2. Klik op Persoonlijke instellingen in het menu.
  3. Vink de boxen aan naast de e-mails waar jij je op wil abonneren of deselecteer je de boxen naast de e-mails die je niet wil ontvangen. Klik daarna op Sla wijzigingen op.

Je kan je e-mailvoorkeuren ook bijwerken vanuit de ontvangen e-mails. Klik gewoon op Uitschrijven onderin het bericht.

Opmerking: Als je je voor alle communicatie per mail uitgeschreven hebt, ontvang je geen Marketing berichten meer van Evernote, inclusief speciale aanbiedingen en onderzoeken. Ondanks dat je je voor alle e-mails kunt uitschrijven, zal je de belangrijke Evernote service mails altijd blijven ontvangen.

Sleutelwoorden:

• e-mail
  • Evernote nieuwsbrief
  • mailinglijst
  • nieuwsbrief
  • spam
  • uitschrijven