Hoe kan ik me inschrijven of uitschrijven voor de Evernote nieuwsbrief?

Hoe kan ik me inschrijven of uitschrijven voor de Evernote nieuwsbrief?

Hoe kan ik me inschrijven of uitschrijven voor de Evernote nieuwsbrief?

Om je in te schrijven voor de Evernote nieuwsbrief log je op je Evernote account in en selecteer je bij Persoonlijke Instellingen van het Instellingen gedeelte de checkbox met de naam "Ik wil informatie ontvangen over Evernote producten, updates en aanbiedingen." Je kunt ook de tweede checkbox selecteren als je geïnteresseerd bent in het ontvangen van informatie over producten, diensten en aanbiedingen van Evernote's partners.

Je kan je uitschrijven voor de Evernote nieuwsbrief via de bovengenoemde checkbox of door je e-mailadres in te vullen op de uitschrijfpagina. Onderin elke nieuwsbrief staat tevens een link om je af te melden voor toekomstige nieuwsbrieven.