Hoe knip ik webpagina's en de content met Android en iOS apparaten?

Hoe knip ik webpagina's en de content met Android en iOS apparaten?

Hoe knip ik webpagina's en de content met Android en iOS apparaten?

Evernote 7.5+ heeft geïnstalleerde extensies, zodat je gemakkelijk webpagina's en andere ondersteunde app content van Android en iOS apparaten kan delen. Op elke browser in jouw apparaat zitten de deel-opties. Ga naar je deelinstellingen en selecteer Evernote als bestemming.

Stel Evernote in als een delen-app

Android

Om een webpagina uit je browser te knippen, tip je gewoon op de knop met het optiesmenu op je apparaat (bijvoorbeeld, '...') en selecteer Evernote. Je hoeft niets te installeren.

iPhone, iPad en iPod touch

Stappen om webclipping voor iOS in te stellen

1. Tik op de iOS deel-knop, tik dan op Meer om de deel-opties te bewerken.
  2. Tik op de Evernote om Evernote als uitbreiding om te delen toe te voegen. Opmerking; Door op Annuleren te tikken, sluit je de deelopties.
  3. Evernote verschijnt in de lijst van apps waar jouw apparaat mee kan delen. Tik en sleepEvernote als je het bovenaan de lijst wil zetten.

Knip en sla webpagina's op in Evernote

1. Open je browser op jouw apparaat
  2. Tik op de iOS deel-knop of de deel-opties uit het opties menu op jouw Android apparaat
  3. Selecteer Evernote of de optie delen met Evernote

Android

Je hebt de mogelijkheid om op de olifant-knop te tikken om een notitieboek en bijbehorende labels te selecteren wanneer je het in Evernote wil opslaan. Als je niet op de olifant-knop tikt, wordt de webpagina meteen in het standaardnotitieboek opgeslagen.

Voorbeeld knippen op het web, Android

iPhone, iPad en iPod Touch

Wanneer je op Opslaan klikt, wordt de webpagina geknipt en met Evernote in de achtergrond gedeeld. Je hebt de optie om een notitieboek in Evernote te selecteren waarin je de geknipte notitie wil opslaan.

Webclipping met iOS

Stuur via e-mail een URL naar je Evernote-account

Een andere manier om web content te delen met je mobiele apparaat is om de URL door te sturen naar Evernote.

Meer informatie over het opslaan van e-mails in Evernote

Kopieer en plak de webcontent in Evernote

Je kunt de meeste content van een webpagina gewoon met kopiëren en plakken toevoegen aan Evernote.

1. Open een webpagina in je mobiele browser
  2. Tik op de content en houd deze even vast, zodat de opties voor tekstselectie worden weergegeven
  3. Sleep de selectie omhoog of omlaag om het deel van de pagina te selecteren dat je wil kopiëren
  4. Laat los en selecteer Kopiëren
  5. Schakel over naar Evernote en maak een nieuwe notitie
  6. Tik in het vak van de teksteditor, houd even vast en selecteer dan Plakken
  7. Alle content van je selectie verschijnt in de nieuwe notitie

Sleutelwoorden:

• mobiele telefoon
  • knipsel
  • knip webpagina's
  • clipper
  • opnemen
  • ios
  • ipad
  • iphone
  • mobiel
  • telefoon
  • sla webpagina's op
  • verstuur naar Evernote
  • web clipper
  • web content
  • webpagina's
  • website
  • webclipper
  • Website