Verwijder duplicaat notities uit je account

< Vorige / Volgende >

Verwijder duplicaat notities uit je account

Er is op moment geen manier om duplicaat notities automatisch uit je Evernote account te verwijderen. Je kan echter wel deze stappen volgen om alle duplicaat notities op een Mac of Windows handmatig te verwijderen:

De nieuwe Evernote voor Mac en Windows

1. Selecteer Alle notities om alle notities in je account te zien.
  2. Wijzig de weergave naar Lijstweergave.
  3. Sorteer de notities alfabetisch op titel door op Titel bovenin de notitielijst te klikken.
  4. Hier kan je de notitielijst bekijken en alle duplicaat notities vinden en verwijderen door met je rechtermuisklik op een notitie te klikken en Verplaats naar prullenbak te selecteren.

Oudere versie van Evernote voor Mac en Windows

1. Selecteer Alle notities om alle notities in je account te zien.
  2. Wijzig de weergave naar Lijstweergave aan zijkant of Lijstweergave aan bovenkant.
  3. Sorteer de notities alfabetisch op titel door op Titel bovenin de notitielijst te klikken.
  4. Hier kan je de notitielijst bekijken en alle duplicaat notities vinden en verwijderen door met je rechtermuisklik op een notitie te klikken en Verwijder notitie te selecteren.