Trek toegang in tot een gedeelde notitie

< Vorige / Volgende >

Trek toegang in tot een gedeelde notitie

Als je besluit om een notitie of een openbare (URL) link naar een notitie niet meer te willen delen, open je gewoon de notitie en volg je de volgende stappen:

• Mac

De nieuwe Evernote voor Mac

1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Klik op Stop delen om het met niemand meer te delen.
    4. Of klik op de pijl omlaag naast Iedereen met toegang en wijzig de rechten of trek de rechten van losse gebruikers in.

Oudere versie van Evernote voor Mac

1. Selecteer Notitie > Meer delen > Stop delen openbare link in de menubalk om de link uit te schakelen.
    2. Of selecteer Notitie > Meer delen > Beheer notitierechten... in de menubalk en klik op de X naast de naam/namen van degene met wie je de notitie niet meer wil delen.
  • Windows

De nieuwe Evernote voor Windows

1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Klik op Stop delen om het met niemand meer te delen.
    4. Of klik op de pijl omlaag naast Iedereen met toegang en wijzig de rechten of trek de rechten van losse gebruikers in.

Oudere versie van Evernote voor Windoww

1. Selecteer Notitie > Deel > Deel notitie... in de menubalk en klik op 'Schakel uit' in  'Deelbare link' om het delen van de link uit te schakelen.
    2. Of selecteer Notitie > Deel > Deel notitie... in de menubalk en klik op de pijl naar beneden naast de namen van de mensen met wie de notitie niet meer wil delen. Klik daarna op Trek toegang in....
  • iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS

1. Tik op de Delen knop (figuur met plusteken).
    2. Deselecteer de knop naast Deelbare link om de link uit te schakelen. Hier kan je ook de rechten voor elk persoon wijzigen.

Oudere versie van Evernote voor iOS

1. Tik op de delen knop (box met pijl naar boven) en tik op Stop delen.
    2. Tik op de informatieknop (letter 'i'), tik op Notitierechten en tik op Stop met iedereen delen. Je kan hier ook de rechten wijzigen van alle individuele mensen.
  • Android

De nieuwe Evernote voor Android

1. Tik op de Delen knop (figuur met plusteken).
    2. Deselecteer de knop naast Deelbare link om de link uit te schakelen. Hier kan je ook de rechten voor elk persoon wijzigen.

Oudere versie van Evernote voor Android

1. Tik op de optieknop (drie puntjes) en tik op Meer delen > Schakel link uit.
    2. Tik op de optieknop (drie puntjes), selecteer Notitierechten, tik op de naam van degene met je het wil delen en pas de bevoegdheden aan.
  • Web

De vernieuwde Evernote Web

1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Klik op Stop delen om het met niemand meer te delen.
    4. Of klik op de pijl omlaag naast Iedereen met toegang en wijzig de rechten of trek de rechten van losse gebruikers in.

Oudere versie van Evernote Web

1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de pijl omlaag op de Delen knop.
    3. Selecteer Link > Stop delen notitie om het delen via een openbare link stop te zetten.

Wanneer je alle toegang tot je notitie ingetrokken hebt, wordt de notitie weer privé en werken alle links naar de notitie niet meer.