Kan ik Skitch-afbeeldingen op de Mac opslaan in andere bestandsindelingen?

Kan ik Skitch-afbeeldingen op de Mac opslaan in andere bestandsindelingen?

Kan ik Skitch-afbeeldingen op de Mac opslaan in andere bestandsindelingen?

Ja! Met Skitch 2.0 voor Mac kunt u Skitch-afbeeldingen opslaan in deze bestandsindelingen: PNG, GIF, TIFF, JPG en BMP. Dit kunt u op de volgende manieren doen:

Met de tab 'Sleep me'

1. Klik op het vervolgkeuzemenu voor de bestandsindeling op de tab 'Sleep me'
  2. Selecteer de bestandsindeling waarin u de Skitch-afbeelding wilt opslaan
  3. Klik en sleep de tab 'Sleep me' naar de gewenste locatie op uw Mac. Op die locatie wordt een kopie van de Skitch-afbeelding gemaakt (in de geselecteerde bestandsindeling). De originele Skitch-afbeelding blijft gewoon aanwezig in uw Evernote-account

Met het menu Exporteren

1. Selecteer Bestand > Exporteren...
  2. Navigeer naar de plek waar u het bestand wilt opslaan
  3. Typ een bestandsnaam in het veld Exporteren als
  4. Kies een bestandstype uit het vervolgkeuzemenu Exportformaat
  5. Klik op Opslaan