Alles over het instellen van je polspositie in Penultimate

Polsbescherming is een geavanceerde technologie dat ontworpen zodat tijdens het schrijven in Penultimate je pols je niet hindert. Het instellen van de juiste polspositie is belangrijk om vegen en strepen te voorkomen wanneer je hand op het het scherm rust.

Je kan je polspositie in de instellingen in Penultimate wijzigen door op de gereedschapknop te tikken. Ga daarna naar Instellingen > Polspotitie.

Je hebt het meeste profijt wanneer je de nieuwste Penultimate versie op je apparaat download, omdat wij altijd de polsbeschermingsfunctie proberen te verbeteren.

Sleutelwoorden:

• strepen
  • strepen en vegen
  • palmafwijzing
  • polsbescherming
  • pols
  • afwijzing
  • palm