Herstel een notitie uit de prullenbak

< Vorige / Volgende >

Herstel een notitie uit de prullenbak

Wanneer je een notitie verwijdert, wordt het naar de prullenbak verplaats. Deze is te vinden onderin de notitieboeklijst. Als je van gedachten veranderd bent over het verwijderen van de notitie en die wil herstellen, volg dan de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

The new Evernote for Mac

Rechtermuisklik op de notitie die je wil herstellen uit de prullenbak en kies voor Herstel notitie.

Older version of Evernote for Mac

Rechtermuisklik op de notitie die je wil herstellen uit de prullenbak en kies voor Herstel.

• Windows

The new Evernote for Windows

Rechtermuisklik op de notitie die je wil herstellen uit de prullenbak en kies voor Herstel notitie.

Older version of Evernote for Windows

Rechtermuisklik op de notitie die je wil herstellen uit de prullenbak en kies voor Herstel.

• iPhone, iPad en iPod touch

Open de notitie die je wil herstellen uit de Prullenbak, tik op de Meer acties knop (drie puntjes) en tik op Herstel notitie.

• Android

Open de notitie die je wil herstellen uit de Prullenbak, tik op de Meer acties knop (drie puntjes) en tik op Herstel notitie.

• Web

Open de notitie die je wil herstellen uit de Prullenbak, klik op de optieknop (drie puntjes) en klik op Herstel notitie.

Opmerking: Je kan een verwijderd notitieboek niet herstellen. Wanneer je een notitieboek verwijdert, worden alle notities uit dat notitieboek naar de prullenbak verplaats en wordt het lege notitieboek uit je account verwijderd. Als je het notitieboek wil herstellen, herstel dan gewoon alle notities die in dat notitieboek stonden.

Sleutelwoorden:

• herstel notitie
  • herstel een notitie
  • herstel een notitie
  • herstel notitieboek
  • notitie herstellen