Deel een notitie via e-mail

< Vorige / Volgende >

Deel een notitie via e-mail

Wanneer je een notitie per mail deelt, stuur je een snapshot van de notitie op het moment dat je die deelt. Alle wijzigingen in de content zijn niet zichtbaar voor de mensen met wie je de notitie eerder gedeeld hebt. Om een notitie per mail te delen, volg je stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

1. Rechtermuisklik op de notitie die je wil delen.
    2. Selecteer Deel notitie.
    3. Klik op de Meer delen knop en selecteer Mail een kope…
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    5. Klik op Verstuur.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de nieuwe Evernote voor Mac.

• Windows

1. Rechtermuisklik op de notitie die je wil delen.
    2. Selecteer Deel > Verstuur een kopie.
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    4. Klik op Verstuur.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de nieuwe Evernote voor Windows.

• iPhone, iPad en iPod touch

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Tik op de Deel notitie knop (figuur met plusteken).
    3. Tik op Meer delen opties en selecteer Mail kopie van notitie.
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon).
    5. Tik op Verstuur.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de nieuwe Evernote voor iOS.

• Android

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Tik op de menuknop (drie puntjes) en tik op Deel.
    3. Tik op de menuknop (drie puntjes) in het volgende scherm en selecteer Mail kopie van notitie.
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon).
    5. Tik op Verstuur.
  • Web

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op de pijl omlaag op de Delen knop.
    3. Selecteer E-mail
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    5. Klik op Verstuur.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de nieuwe Evernote Web.

Sleutelwoorden:

• email
  • verstuur een notitie per e-mail
  • e-mailadres
  • mailen
  • deel een notitie
  • deel een notitie via e-mail
  • deel via mail
  • notitie delen