Deel een kopie van een notitie per mail

< Vorige / Volgende >

Deel een kopie van een notitie per mail

Wanneer je een kopie van een notitie per mail deelt, stuur je een snapshot van de notitie op het moment dat je die deelt. Alle wijzigingen in de content zijn niet zichtbaar voor de mensen met wie je de notitie eerder gedeeld hebt. Om een kopie van een notitie per mail te delen, volg je stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

Opmerking: Je moet gebruikmaken van Evernote Premium, Personal, Professional of Teams om een kopie van een notitie per mail te delen. Alternatieve methodes om te delen—voor alle klanten—zijn het delen van een notitie binnen Evernote of het delen van een notitie via een openbare link.

• Mac

De nieuwe Evernote voor Mac

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Klik op Mail een kopie.
    4. Voer het e-mailadres van de ontvanger in. Je kan ook nog een bericht toevoegen.
    5. Klik op Verstuur.

Oudere versie van Evernote voor Mac

1. Rechtermuisklik op de notitie die je wil delen.
    2. Selecteer Deel notitie.
    3. Klik op de Meer delen knop en selecteer Mail een kopie...
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    5. Klik op Verstuur.
  • Windows

De nieuwe Evernote voor Windows

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Klik op Mail een kopie.
    4. Voer het e-mailadres van de ontvanger in. Je kan ook nog een bericht toevoegen.
    5. Klik op Verstuur.

Oudere versie van Evernote voor Windows

1. Rechtermuisklik op de notitie die je wil delen.
    2. Selecteer Deel > Verstuur een kopie.
    3. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    4. Klik op Verstuur.
  • iPhone, iPad en iPod touch

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Tik op de Deel notitie knop (figuur met plusteken).
    3. Tik op Meer delen opties en selecteer Mail kopie van notitie.
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon).
    5. Tik op Verstuur.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de nieuwe Evernote voor iOS.

• Android

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Tik op de menuknop (drie puntjes) en tik op Deel.
    3. Tik op de menuknop (drie puntjes) in het volgende scherm en selecteer Mail kopie van notitie.
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon).
    5. Tik op Verstuur.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in De nieuwe Evernote voor Android.

• Web

1. Open de notitie die je wil delen.
    2. Klik op de pijl omlaag op de Delen knop.
    3. Selecteer E-mail
    4. Voer ten minste één e-mailadres in (of selecteer ten minste één contactpersoon) en voeg een optioneel bericht toe.
    5. Klik op Verstuur.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de nieuwe Evernote Web.

Sleutelwoorden:

• email
  • verstuur een notitie per e-mail
  • e-mailadres
  • mailen
  • deel een notitie
  • deel een notitie via e-mail
  • deel via mail
  • notitie delen