Voeg de Evernote widget toe aan je Android startscherm

< Vorige / Volgende >

Voeg de Evernote widget toe aan je Android startscherm

Met de Evernote widget kan je sneller notities aanmaken door Evernote te starten vanuit je startscherm. De Evernote voor Android app biedt de volgende widget types aan:

• Actiebalk
  • Losse actie widget
  • Notities lijst widget
  • Snelkoppelingen widget
  • Taken lijst widget

Voeg de widget toe aan je startscherm

De lijst widget

De widget kan aan je startscherm toegevoegd worden nadat je de Evernote app op je Android apparaat installeert. Je hoeft er niets iets extras voor te downloaden. Volg deze stappen om de widget aan je startscherm toe te voegen:

1. Zoek naar een lege plek op je startscherm en houd het lang ingedrukt
  2. Tik op Widgets.
  3. Zoek de Evernote widget opties.
  4. Houd de door jou gekozen widget ingedrukt en sleep het naar je startscherm.

Pas de widget aan

Het

Om de widget aan te passen, tik je op het Evernote icoon in de rechter bovenhoek.

• Selecteer een of meer acties voor de actie-widgets, zoals camera, simpele notitie, audio of iets anders.
  • Selecteer notities, taken of snelkoppelingen voor de lijst widget.

Sleutelwoorden:

• android
  • android widget
  • schrijf terwijl vergrendeld
  • vergrendel scherm
  • vergrendeld scherm
  • snelle notitie
  • widget