Stel de Evernote widget in voor Android

< Vorige / Volgende >

Stel de Evernote widget in voor Android

Met de Evernote widget kan je sneller notities aanmaken door Evernote te starten vanuit je startscherm.

Configureer je Evernote widget

De Evernote Widget zit bij de installatie van Evernote voor Android.

Voeg de Evernote widget aan Android toe
  1. Zoek naar een lege plek op je startscherm en houd het lang ingedrukt.
  2. Tik op de Widgets tab.
  3. Zoek de Evernote widget opties.
  4. Houd de door jou gekozen widget ingedrukt en sleep het naar je startscherm.

Veelgestelde vragen

Waarom zie ik geen lijst widget?

De enige widgets op dit moment zijn actiebalk, losse actie widget en vereenvoudigde notitie widget als je gebruikmaakt van de nieuwe Evernote voor Android. Lijstwidget wordt in de toekomst ook beschikbaar.

Installeer de Evernote widget via de Play Store.

De Evernote widget is in de Evernote app ingebouwd (versie 7.2 of hoger).

Sleutelwoorden:

• android
  • android widget
  • schrijf terwijl vergrendeld
  • vergrendel scherm
  • vergrendeld scherm
  • snelle notitie
  • widget