Het instellen van de Evernote widget op Android

Android Evernote widget

Met de Evernote widget kan je notities op je Android startscherm maken, zonder de Evernote app op te hoeven starten.

Gebruik de Evernote widget om snel notities te maken en lokaal bekeken content, zoals webpagina's, foto's en audio-opnames, op te slaan.

Configureer je Evernote widget

De Evernote Widget zit bij de installatie van Evernote voor Android.

Voeg de Evernote widget aan Android toe
  1. Zoek naar een lege plek op je startscherm en houd het lang ingedrukt
  2. Tik op de Widgets tab
  3. Zoek de Evernote widget opties
  4. Houd de door jou gekozen widget ingedrukt en sleep het naar je startscherm

Veelgestelde vragen

Installeer de Evernote widget via de Play Store.

De Evernote widget is geen losse app meer en is nu onderdeel van de Evernote app. Update je Evernote app naar versie 7.2 or hoger via de Play Store om de widget te gebruiken.

Kan ik ook de oude widget blijven gebruiken als ik die liever gebruik?

De oude Evernote widget is niet langer beschikbaar.

Hoe kan het dat ik alleen de 1 x 1 Evernote widget optie zie?

Evernote moet geïnstalleerd worden op het interne geheugen van je apparaat om bij de 4 x 1 of 4 x 2 widgetopties te kunnen. Om de app te verplaatsen ga je naar Instellingen > Apps > Evernote en verplaats je de app van de SD-kaart naar het interne geheugen van je apparaat.

Hoe krijg ik een 'Donkere' achtergrond in mijn widget?

De 'Donkere' achtergrond is alleen beschikbaar in de 4 x 2 widget. Tik op de intstellingenknop om de 'Widget aanpassenpagina' te bekijken, selecteer 'Donkere achtergrond' en tik op Sla op.

Sleutelwoorden:

• android
  • android widget
  • schrijf terwijl vergrendeld
  • vergrendel scherm
  • vergrendeld scherm
  • snelle notitie
  • widget