Stel de Evernote widget in voor Android

< Vorige / Volgende >

Stel de Evernote widget in voor Android

Android Evernote widget

Met de Evernote widget kan je sneller notities aanmaken door Evernote te starten vanuit je startscherm.

Configureer je Evernote widget

De Evernote Widget zit bij de installatie van Evernote voor Android.

Voeg de Evernote widget aan Android toe
  1. Zoek naar een lege plek op je startscherm en houd het lang ingedrukt.
  2. Tik op de Widgets tab.
  3. Zoek de Evernote widget opties.
  4. Houd de door jou gekozen widget ingedrukt en sleep het naar je startscherm.

Veelgestelde vragen

Waarom zie ik geen andere widget opties, zoals de lijstwidget of vereenvoudigde notitie?

Ee enige widgets op dit moment zijn actiebalk en losse actie widget als je gebruikmaakt van de nieuwe Evernote voor Android. Vereenvoudigde notitie functie voor de actiebalk en lijstwidget worden in de toekomst ook beschikbaar.

Installeer de Evernote widget via de Play Store.

De Evernote widget is in de Evernote app ingebouwd (versie 7.2 of hoger).

Sleutelwoorden:

• android
  • android widget
  • schrijf terwijl vergrendeld
  • vergrendel scherm
  • vergrendeld scherm
  • snelle notitie
  • widget