Handleiding voor Work Chat

< Vorige / Volgende >

Handleiding voor Work Chat

Via Work Chat kan je met anderen samenwerken en communiceren over je werk zonder Evernote ooit te verlaten. Deel ideeën met anderen, of ze nu Evernote gebruiken of niet.

Stuur een bericht via Work Chat

Begin een Work Chat met een of meer mensen

• Mac en Windows

De nieuwe Evernote voor Mac en Windows: Selecteer Work Chat in het menu en klik op de Nieuwe Chat knop (potlood in een vierkant).

Oudere versie van Evernote voor Mac en Windows: Selecteer Nieuwe chat in het Evernote menu.

• iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS: Tik op de drie lijntjes in de linker hoek onderin om het menu te openen, tik op Work Chat en tik op de Nieuwe chat knop (potlood in een vierkant).

Oudere versies van Evernote voor iOS: Open Account, tik op Work Chat en tik op de groene blusknop (+).

• Android

De nieuwe Evernote voor Android: Tik op de drie lijntjes in de linker hoek onderin om het menu te openen, tik op Work Chat en tik op de Nieuwe chat knop (potlood in een vierkant).

Oudere versie van Evernote voor Android: Selecteer Work Chat in het menu en tik op Nieuwe chat.

• Web

Selecteer de Work Chat knop (tekstwolk met een pijl) en klik op de Work Chat knop rechts bovenin de chatlijst.

Opmerking: Alleen beschikbaar in de oudere versie van Evernote Web. De nieuwe Evernote Web ondersteunt Work Chat niet.

Sleutelwoorden:

• chat
  • samenwerken
  • bewerken en uitnodigen
  • rechten
  • verstuur een chat
  • verstuur een bericht
  • notities delen
  • Notities delen
  • bekijken en bewerken
  • work chat