Handleiding voor Work Chat

< Vorige / Volgende >

Handleiding voor Work Chat

Work Chat laat je met anderen samenwerken en communiceren over je werk zonder Evernote ooit te verlaten. Deel notities, notitieboeken en ideeën met iedereen, of ze nu Evernote gebruiken of niet.

Wanneer je een notitie met je team gedeeld hebt, kan je zie wie de notitie bekijkt en bewerkt en een chat met hun beginnen.

Begin een Work Chat in 3 stappen:

Stap 1 label

Begin een nieuwe Work Chat

Screenshot van Work Chat icoon in iOS

Begin een Work Chat met een of meer mensen

1. Zoek en selecteer de Work Chat knop op je computer of mobiele apparaat:

• Mac en Windows

The new Evernote for Mac and Windows: Select Work Chat from the navigation menu, then click the New Chat button (pencil in a square).

Oudere versie van Evernote voor Mac en Windows: Selecteer Nieuwe chat in het Evernote menu.

• iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS: Tik op de drie lijntjes in de linker hoek onderin om het menu te openen, tik op Work Chat en tik op de Nieuwe chat knop (potlood in een vierkant).

Oudere versies van Evernote voor iOS: Open Account, tik op Work Chat en tik op de groene blusknop (+).

• Android

Selecteer Work Chat in het menu en tik op Nieuwe chat.

• Web

Selecteer de Work Chat knop (tekstwolk met een pijl) en klik op de Work Chat knop rechts bovenin de chatlijst.

Opmerking: Alleen beschikbaar in de oudere versie van Evernote Web. De nieuwe Evernote Web ondersteunt Work Chat niet.

2. Voer de e-mailadressen in van één of meer mensen en selecteer of tik op Verstuur.

Stap 2 label

Deel een notitie via Work Chat

Screenshot van delen in Work Chat

Een losse notitie via Work Chat delen:

1. Selecteer een notitie in de notitielijst.
  2. Selecteer Deel (Mac en Windows) en tik op de Deelknop (Android en iPhone, iPad en iPod touch).
  3. Selecteer Nodig iemand uit (Nieuwe Evernote voor iOS) en stel de rechten in op 'Kan bewerken en uitnodigen', 'Kan bewerken' of 'Kan bekijken'.
  4. Zorg er voor dat ten minste één persoon het ontvangt, typ een bericht en klik of tik op Verstuur.

Stap 3 label

Bekijk wie je gedeelde notitie bekijkt

Aanwezigheid in Work Chat

Wanneer je een notitie gedeeld hebt, kan je zien wie wanneer de notitie bekijkt of bewerkt.

Sleutelwoorden:

• chat
  • samenwerken
  • bewerken en uitnodigen
  • rechten
  • verstuur een chat
  • verstuur een bericht
  • notities delen
  • Notities delen
  • bekijken en bewerken
  • work chat