Switch naar de nieuwe Evernote Web (Versie 10+)

< Vorige / Volgende >

Switch naar de nieuwe Evernote Web (Versie 10+)

De meeste klanten die Evernote Web gebruiken, gebruiken de nieuwste versie (Versie 10+). Als je echter meer dan 10.000 notities in je account hebt of een Evernote Teams klant bent, had je geen toegang tot deze versie. Je kan nu handmatig overschakelen naar de nieuwe Evernote Web (V10+) via je persoonlijke instellingen.

De nieuwe Evernote Web geeft je toegang tot de laatste Evernote Web functionaliteiten, inclusief nieuwe functies zoals Startscherm.

Schakel Evernote Web (Versie 10+) in

Om de nieuwe Evernote Web in te schakelen, volg je de stappen van je webbrowser.

1. Ga naar de Persoonlijke Instellingen pagina in je accountinstellingen.
  2. In het "Web App" deel, vink je de box naast Schakel V10+ web app in... aan.

Schakel Evernote Web (Versie 10+) uit

Om de nieuwe Evernote Web uit te schakelen, volg je de stappen van je webbrowser.

1. Ga naar de Persoonlijke Instellingen pagina in je accountinstellingen.
  2. In het "Web App" deel, haal je het vinkje in box naast Schakel V10+ web app in... weg.

Opmerking: Als je handmatig overschakelt naar een oudere versie van Evernote Web, moet je weer terug overstappen naar de nieuwe versie voordat je de nieuwe versie van Evernote Web kan gebruiken. Om dat te doen, volg je de stappen hieronder:

1. Ga naar je accountinstellingen.
  2. In Evernote Web klik je op Ga naar nieuwe versie onder de tekst "Evernote Web is vernieuwd! Probeer het nu."

Als je de tekst "Je gebruikt de Nieuwe Evernote Web" ziet, dan gebruik je de nieuwe versie al en hoef je niets meer te doen.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of dit op mij van toepassing is?

Dit is van toepassing op alle Evernote klanten met meer dan 10.000 notities in hun account en alle Evernote Teams klanten, ongeacht hoeveel notities er in hun account staat.

Als je meer dan 10.000 notities hebt en geen Evernote Teams klant bent, dan heb je standaard toegang tot de nieuwe Evernote Web en hoef je geen actie te ondernemen, tenzij je eerder handmatig teruggestapt bent naar een oudere versie van Evernote Web (wat niet vaak voorkomt). Als je een oudere versie van Evernote Web gebruikt, moet je eerst overstappen naar de nieuwere versie volgens de instructies voordat je Evernote Web (V10+) in kan schakelen.

Wat moet ik doen als ik prestatieproblemen ervaar?

Als je meer dan 10.000 notities in je account hebt of van een Evernote Teams account gebruikmaakt, kan het zijn dat je een langere laadtijd te zien krijgt wanneer je Evernote Web (V10+) de eerste keer gebruikt. Indien prestatieproblemen terug blijven komen, zelfs na de eerste keer gebruiken, kan de je nieuwe Evernote Web uitschakelen en terugstappen naar de oudere versie van Evernote Web volgens de instructies hierboven.