Voeg een vlaggetje toe aan een taak

< Vorige / Volgende >

Voeg een vlaggetje toe aan een taak

Je kan een vlaggetje aan een taak toevoegen om een taak apart te zetten van andere taken op je to-do list. Vlaggetjes bevatten geen data of tijden; ze zijn gewoon een visuele indicator dat je kan gebruiken om prioriteiten te stellen of de aandacht te trekken naar een taak.

Taken met een vlaggetje hebben een klein vlag icoontje ernaast.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar met een Personal, Professional of Teams abonnement.

Voeg een vlaggetje toe aan een taak

Om een vlaggetje aan te taak toe te voegen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

Klik ergens in de titel van een taak om de taakbewerker te zien. Klik daarna op de vlagknop rechts van de taaktitel. Om het vlaggetje te verwijderen, klik je opnieuw op de vlagknop.

• Windows

Klik ergens in de titel van een taak om de taakbewerker te zien. Klik daarna op de vlagknop rechts van de taaktitel. Om het vlaggetje te verwijderen, klik je opnieuw op de vlagknop.

• iOS

Tik ergens in de titel van een taak om de taakbewerker te zien. Tik daarna op de vlagknop in de werkbalk boven het toetsenbord. Om het vlaggetje te verwijderen, tik je opnieuw op de vlagknop.

• Android

Tik ergens in de titel van een taak om de taakbewerker te zien. Tik daarna op de vlagknop in de werkbalk boven het toetsenbord. Om het vlaggetje te verwijderen, tik je opnieuw op de vlagknop.

• Web

Klik ergens in de titel van een taak om de taakbewerker te zien. Klik daarna op de vlagknop rechts van de taaktitel. Om het vlaggetje te verwijderen, klik je opnieuw op de vlagknop.

Veelgestelde Vragen

Waar vind ik meer informatie over de Taken?

Ga naar Taken Overzicht voor meer informatie.

Kan ik de kleur van het vlaggetje verwijderen?

Nee. Op dit moment is rood enig beschikbare kleur.

Wat gebeurt er mijn vlaggetjes als ik mijn abonnement annuleer?

Je taken behouden hun vlaggetjes die voor het annuleren van je abonnement gezet zijn. Je kan echter geen vlaggetjes toevoegen aan nieuwe of bestaande taken.