Bekijk alle taken op één plek

< Vorige / Volgende >

Bekijk alle taken op één plek

Taken in Evernote leven in je notities, het kan zijn dat er veel taken bij veel verschillende notities terechtkomen. We hebben de Taken weergave gecreëerd, die altijd toegankelijk is in het menu, zodat je alle taken binnen je account kan bekijken ongeacht de notitie waar ze in staan. Alle wijzigingen die je aan een taak aanbrengt, of het nu in de notitie of in de Taak weergave is, worden overal bijgewerkt.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar met een Personal, Professional of Teams abonnement.

Navigeer de Taakweergave

Er zijn vier tabellen in de Taakweergave waardoor je jouw taken geordend en gesorteerd kan zien in verschillende manieren.

• Mijn taken - Hier zie je alle taken die je voor jezelf aangemaakt hebt of die door anderen aan jou toegewezen zijn. Taken die jij aangemaakt hebt en aan anderen toegewezen hebt worden hier niet getoond. Deze zijn te vinden in Toegewezen. Taken worden standaard gesorteerd op basis van relevantie. Tik of klik op Sorteer op... om taken te sorteren op taaktitel, vervaldatum, datum bijgewerkt of datum aangemaakt.
  • Toegewezen - Hier kan je alle taken in je account bekijken op basis van aan wie ze toegewezen zijn: Toegewezen door mij, Toegewezen aan mij, Toegewezen door anderen en Niet toegewezen.
  • Notities - Hier zie je alle taken in je account die gebaseerd op de notitie waar ze bij horen. Tik of klik op Sorteer notities op... om notities te sorteren op titel, datum bijgewerkt of datum aangemaakt. Je kan er ook voor kiezen of je jouw standaard taaknotitie bovenin de lijst wil vastzetten, ongeacht de gekozen sorteeroptie.
  • Vervaldata - Hier zie je alle taken in je account gebaseerd op hun vervaldatum. Dit is inclusief taken die jij aangemaakt hebt en/of aan anderen toegewezen hebt. Ook bevat het taken die aan jou toegewezen zijn.

Je kan ook je afgeronde taken in de Taakweergave bekijken. Op je computer tik je op Meer acties (drie puntjes) rechts bovenin. Selecteer daarna Toon afgerond. In de mobiele app tik je op Meer acties (drie puntjes) rechts bovenin, tik je daarna op Weergave opties en selecteer je Toon afgeronde taken. Afgeronde taken zijn grijs en hebben doorgestreepte tekst.

Veelgestelde Vragen

Waar vind ik meer informatie over de Taken?

Ga naar Taken Overzicht voor meer informatie.

Kan ik Taken uit het menu verwijderen?

Nee.

Kan ik mijn app zo instellen dat het meteen naar de Taken weergave gaat?

Nee.

Wat gebeurt er met de Taken weergave als ik mijn abonnement annuleer?

De Taakweergave blijft zichtbaar in de app wanneer je jouw abonnement geannuleerd hebt. Je kan taken bekijken en met taken werken in Toegewezen die door anderen aan jou toegewezen zijn. Om Mijn Taken, Notities en Vervaldata te gebruiken, wordt je echter gevraagd om een abonnement bij Evernote af te sluiten.