Eerdere release notes voor Evernote voor Android

< Vorige / Volgende >

Eerdere release notes voor Evernote voor Android

Dit artikel bevat een logboek van release notes van openbare gereleasete versies van Evernote, vanaf versie 10.0. Ga naar Evernote release notes voor de release notes voor de huidige versie.

• 31 augustus, 2022 - Versie 10.39

opgelost

• Diverse bugfixes
  • 18 augustus, 2022 - Versie 10.38

Nieuw

• We hebben een nieuwe filter toegevoegd aan de Taken weergave zodat je alleen je herhalende taken te zien krijgt.
  • 4 augustus, 2022 - Versie 10.37

Nieuw

• Werk sneller op Chromebook met nieuwe sneltoetsen.
    • Lege notitietitels worden nu automatisch ingevuld met de eerste regel van je notitie.
    • Nieuwe mini zijbalk voor gemakkelijkere navigatie op Chromebook en Tablet.
  • 22 juli, 2022 - Versie 10.36

Nieuw

• Filteren op stapel is nu beschikbaar voor Teams klanten.
  • 5 juli, 2022 - Versie 10.35

Nieuw

• Nieuw, herhalende taken! Kies uit de standaardopties, zoals dagelijks of wekelijks, of kies je eigen interval.
    • Plak nu gewoon een URL om direct een hyperlink toe te voegen aan elke geselecteerde tekst.

Opgelost

• Diverse bugfixes.
  • 8 juni, 2022 - Versie 10.34

Opgelost

• Diverse bugfixes.
  • 31 mei, 2022 - Versie 10.33

Nieuw

• Verbeterde response tijd voor koppelen/ontkoppelen van agenda's.
    • Filter op basis van stapel door te zoeken in de app of gefilterde notitiewidget (op dit moment niet beschikbaar voor Teams).
  • 11 mei, 2022 - Versie 10.32

Opgelost

• Stabiliteits- en performanceverbeteringen
  • 2 mei, 2022 - Versie 10.31

Opgelost

• Diverse bugfixes
  • 12 april, 2022 - Versie 10.30.1

Nieuw

• Geoptimaliseerd voor Chromebook.

Opgelost

• Een probleem opgelost waarbij Office documenten die aan een notitie toegevoegd waren niet wilden openen.
    • Probleem opgelost waarbij de Actiebar widget niet goed omging met de donkere modus instellingen.
  • 16 maart 2022 - Versie 10.29

Opgelost

• E-mailtaal aangepast, inclusief namen van gedeelde notities en notitieboeken.
    • Diverse bugfixes
  • 7 maart 2022 - Versie 10.28

Opgelost

• E-mailtaal aangepast, inclusief namen van gedeelde notities en notitieboeken.
    • Diverse bugfixes
  • 17 februari 2022 - Versie 10.27

Nieuw

• Startscherm layout is geoptimaliseerd voor grotere schermen, waardoor het aantal kolommen automatisch aangepast wordt aan de schermbreedte.
  • 2 februari 2022 - Versie 10.26

Nieuw

• Nieuwe widgets! Bekijk Lijsten met Taken, Snelkoppelingen of Notities op het startscherm van je apparaat.

Opgelost

• Verschillende bugfixes
  • 20 januari 2022 - Versie 10.25

Nieuw

• Nieuw! Ontvang Google Agenda meldingen in Evernote.

Opgelost

• Verschillende bugfixes en stabiliteitsverbeteringen
  • 5 januari 2022 - Versie 10.24

Nieuw

• Mijn Taken toegevoegd aan Taakweergave.
    • Icoon toegevoegd voor standaardnotitieboek.
    • Verbeterde zichtbaarheid van overflow menu op tablet.
    • Verbeterde laadtijd Startscherm.

Opgelost

• Plaatshouder taken in agenda notities verschijnen niet langer in de Taakweergave.
    • Links naar notities in Evernote zijn nu tikbaar vanuit notitietitels.
  • 9 december 2021 - Versie 10.23

Nieuw

• Er zijn verschillende weergaven voor toegewezen taken toegevoegd.

Opgelost

• Tik nu om URL's in Taakweergave te openen.
  • 2 december 2021 - Versie 10.22

Nieuw

• Maximaal aantal tekens van taaktitel opgehoogd naar 1000 tekens.
    • Performanceverbeteringen voor tabs met Vlaggetjes, Vervaldata en Toegewezen in Taakweergave.
  • 11 november 2021 - Versie 10.21

Nieuw

• Startscherm achtergrondafbeelding is nu optioneel.
    • Je kan niet taken toewijzen aan niet-Evernote klanten.

Opgelost

• Top crash oplossingen
  • 27 oktober, 2021 - Versie 10.20

Nieuw

• Bekijk en bewerk versleutelde tekst zonder het eerst permanent te moeten ontsleutelen.
    • Zoeken gebruikt nu huidig notitieboek of space als standaard.

Opgelost

• Het Toegewezen tabblad in de Taakweergave groepeert taken nu op toegewezenen.
    • Vervaldatum, herinnering en toegewezenen verdwijnen wanneer een taak als afgerond afgevinkt wordt.
  • 13 oktober 2021 - Versie 10.19

Nieuw

• De app kan een kopie van afbeeldingen opslaan die uit de filmrol van je apparaat komen.
    • Aanbevolen filters worden bovenin de notitielijst getoond na het zoeken.
    • Meer opties toegevoegd voor hyperlinks in taken.
    • Taken zijn nu sorteerbaar op vervaldutum in de Taakweergave.

Opgelost

• Probleem opgelost waarbij Chinese en Japanse woorden verdwenen.
  • 23 september 2021 - Versie 10.18

Nieuw

• Uitgebreide linkondersteuning en verbeterde linkdetectie in notitiebewerker.

Opgelost

• Notities sluiten niet langer tijdens het bewerken.
    • Performanceverbeteringen onder de motorkap.
  • 14 september, 2021 - Versie 10.17

Nieuw

• Tabellen ondersteunen nu codeblokken en scheidingslijnen.
    • Maak nieuwe notities, taken, labels en notitieboeken aan in de widget in Startscherm.

Opgelost

• Afbeeldingen gescand in Evernote kunnen nu goed opgeslagen worden.
  • 25 augustus 2021 - Versie 10.16

Nieuw

• De nieuwe Gefilterde Notities widget toont je de content die jij nodig hebt, in je Startscherm dashboard (alleen geselecteerde abonnementen).

Opgelost

• Tikken op "Ga naar notitie" in Taken zou nu weer moeten werken zoals het hoort.
    • Notities verschijnen niet meer in takenlijst wanneer de laatste taak afgerond is.
  • 12 augustus 2021 - Versie 10.15

Nieuw

• Swipe naar rechts op een notitieboek in de lijst voor meer opties of het voor offline gebruik te downloaden.

Opgelost

• We zijn onder de motorkop bezig geweest om Taken nog bruikbaarder te maken voor jou.
  • 28 juli 2021 - Versie 10.14

Nieuw

• Pas je creëer knop aan met 7 verschillende stijlen waar je uit kan kiezen.

Opgelost

• Herinneringsmeldingen verschijnen op de juiste tijd.
    • Soepeler scrollen door zoekresultaten.
  • 22 juli 2021 - Versie 10.13.2

Voor het geval je het gemist hebt, bekijk dan onze nieuwste abonnementen:

• Evernote Personal—Zorg dat thuis en familie bij blijven.
    • Evernote Professional—Boost de productiviteit op je werk.

Nieuw in geselecteerde abonnementen:

• Koppel Google Agenda om notities aan activiteiten te koppelen.
    • Voeg de nieuwe Taken widget en verschillende versies van geselecteerde widgets toe aan Startscherm.
    • Zoek op basis van Booleaans en geolocatie.
  • 16 juli 2021 - Versie 10.13.1

Nieuw

• Stabiliteits- en performanceverbeteringen.

Opgelost

• Diverse bugfixes.
  • 7 juli 2021 - Versie 10.13

Nieuw

• Stabiliteits- en performanceverbeteringen.

Opgelost

• Diverse bugfixes.
  • 23 juni 2021 - Versie 10.12

Nieuw

• Stabiliteits- en performanceverbeteringen.

Opgelost

• Diverse bugfixes.
  • 3 juni 2021 - Versie 10.11

Taken in Evernote

Early access voor Taken wordt uitgerold en is binnenkort voor jou beschikbaar!

Taken in Evernote helpen je om alles bij te houden:

• Bekijk een samenvattende weergave van je to-do's.
    • Koppel taken aan informatie in je notities.
    • Stel vervaldata, herinneringen en vlaggetjes in voor elke taak.
    • Sorteer taken op notitie, vervaldatum en status.
  • 25 mei, 2021 - Versie 10.10

Nieuw

• Stabiliteits- en performanceverbeteringen.

Opgelost

• Diverse bugfixes.
  • 3 mei, 2021 - Versie 10.9

Opgelost

• Oplossing voor probleem met het downloaden van afbeeldingen op apparaat
    • Oplossing voor probleem met geluid dat niet juist opgenomen werd als het scherm van het apparaat in slaapmodus ging
    • Top crash oplossingen
    • Andere performance verbeteringen
  • 15 april, 2021 - Versie 10.8

Nieuw

• Startscherm is nu beschikbaar voor Android!
    • Pas zoekfilters toe in Notities weergave.

Opgelost

• Verbeteringen in het bewerken van tabellen.
    • Tik op een herinneringsmelding en je krijgt de juiste notitie te zien.
  • 31 maart, 2021 - Versie 10.7

Nieuw

• Je kan nu de achtergrondkleur en -patroon van je schetsen aanpassen.
    • Stabiliteits- en performanceverbeteringen.

Opgelost

• De Herinneringen verdwenen soms wanneer je de sorteeropties aangepast had voor een notitieboek, maar dat gebeurt niet meer.
  • 9 maart, 2021 - Versie 10.6

Nieuw

• Tabellen zijn nu mobiel bewerkbaar!
    • Simpele notitie widget is terug!
    • Voeg notitie aan Startscherm apparaat toe!
    • Je kan nu kiezen om notitieboeken in Spaces te tonen/verbergen.

Opgelost

• Probleem opgelost bij het openen van een webpagina in een notitie.
    • Probleem opgelost waarbij notities flikkerden in Kaartweergave.
    • Stabiliteits- en performanceverbeteringen.
  • 17 februari, 2021 - Versie 10.5

Nieuw

• Zoeken in gedeelde notitieboeken is terug.

Opgelost

• Fragmentweergave van een notitie toont de content nu.
    • Notities lijken niet meer leeg wanneer ze geopend worden.
    • Notitieboeken worden nu correct getoond na het bijwerken.
    • Alle Work Chat meldingen verschijnen nu.
    • Toetsenbord verbergt het delenmenu nu niet meer.
  • 14 januari 2021 - Versie 10.4

Nieuw

• Actiebarwidget om snel verschillende soorten notities aan te maken.
    • Stabiliteits- en performanceverbeteringen.

Opgelost

• Openen van notitielinks die voor foutmeldingen zorgden.
    • PDF's van ScanSnap die niet verschenen.
    • Afbeeldingen verschenen als gebroken links.
    • App logt soms uit na een aantal inactieve dagen.
    • Offline zoeken met speciale tekens die voor crashes zorgden.
    • Zwerm aan kleine bugs opgelost.
  • 1 december 2020 - Versie 10.0

Welkom bij de nieuwe Evernote—helemaal opnieuw ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken.

Bewerker

• Meer lijstjes, markeer- en opmaakopties
    • Gemakkelijkere manieren om rijke content toe te voegen

Zoeken

• Rea-time zoeksuggesties
    • Verfijn resultaten door labels, bijlagen en auteur
    • Opgeslagen zoekopdrachten

UI

• Modern, gestroomlijnd startscherm
    • Opnieuw ontworpen, intuïtieve menu's

Sleutelwoorden:

• release notes
  • update notities
  • logboek wijzigingen
  • wijzigingen logboek