Alles over het bekijken van afbeeldingen in de afbeeldingengalerij

Alles over het bekijken van afbeeldingen in de afbeeldingengalerij
< Vorige / Volgende >

Alles over het bekijken van afbeeldingen in de afbeeldingengalerij

GIF Windows afbeeldingengalerij

Beschikbaar als Evernote voor Mac, Windows en Web

Wanneer er verschillende foto's, screenshots of scans in een notitie aanwezig zijn, kan je ze gemakkelijk bekijken door de afbeeldingengalerij te starten.

Dubbel klik op een afbeelding, waardoor de afbeeldingengalerij start. Je kan heen en weer scrollen tussen afbeeldingen, zonder door je notitie te scrollen.