Abonneer je op Evernote Personal

< Vorige / Volgende >

Abonneer je op Evernote Personal

Evernote Free, een gratis Evernote account, geeft je de mogelijkheid om je gedachten en ideeën vast te leggen, waar en wanneer je dat wil. Om meer uit Evernote te halen, hebben we ook Evernote Personal, Professional en Teams. Meer informatie >>

Je kan op de volgende plekken een Evernote Personal abonnement afsluiten:

• Evernote.com
  • iTunes
  • Google Play

Ga naar Alles over het registreren voor Evernote Teams om je te registeren voor Evernote Teams.

Abonneer je via Evernote.com

Om een Personal abonnement af te sluiten via Evernote.com:

1. Ga je naar Evernote.com en kies je het abonnement dat het beste bij jou past.
  2. Voer je jouw e-mailadres en wachtwoord in dat gekoppeld is aan je huidige Evernote account of maak je een nieuw account aan.
  3. Afhankelijk van je regio kan je uit de volgende betaalmethodes kiezen: credit- of debitcard, PayPal (beschikbaar in bepaalde landen) of NetBanking (beschikbaar in bepaalde landen).

Abonneer je via iTunes

Om een Personal abonnement via iTunes af te sluiten, moet je ingelogd zijn bij je Evernote account op je iOS apparaat of ingelogd zijn bij de Mac App Store versie van Evernote op je computer.

• iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS

1. Tik op de drie lijntjes rechts onderin om het menu te openen.
    2. Tik op Upgraden.
    3. Kies het abonnement dat het beste bij jou past.
    4. Volg de stappen om je betaling via iTunes af te ronden.

Oudere versie van Evernote voor iOS

1. Selecteer Account > Bekijk upgrademogelijkheden.
    2. Kies het abonnement dat het beste bij jou past.
    3. Volg de stappen om je betaling via iTunes af te ronden.
  • Mac

De nieuwe Evernote voor Mac

1. Klik op Evernote in de menubalk op Mac en klik op Informatie account.
    2. Kies het abonnement dat het beste bij jou past.
    3. Volg de stappen om je betaling via iTunes af te ronden.

Oudere versie van Evernote voor Mac

1. Klik op je naam links bovenin de app en klik op Accountinformatie.
    2. Klik op Upgrade en kies het abonnement dat het beste bij jou past.
    3. Volg de stappen om je betaling via iTunes af te ronden.

Abonneer je via Google Play

Om Personal via Google Play aan te schaffen, moet je ingelogd zijn bij je Evernote account op een Android apparaat.

1. Tik op de drie lijntjes links onderin om het menu te openen.
  2. Tik op Upgraden.
  3. Kies het abonnement dat het beste bij jou past.
  4. Volg de berichten om je betaling via Google Play af te maken.

Sleutelwoorden:

• koop
  • abonneer
  • koop
  • premium
  • itunes
  • google play