Evernote Chromebookille

< Edellinen / Seuraava >

Evernote Chromebookille

Chromebook-optimointi

Evernote Androidille -sovellus on optimoitu Chromebook-laitteille niin matkatietokone- kuin tablettitilassa. Tämä merkitsee sitä, että näet enemmän sisältöä Aloitusnäytössä, valikot ovat selkeämpiä ja intuitiivisempia ja koko sovelluksen asettelua on paranneltu takaamaan räätälöidympi kokemus.

Voikka voit käyttää Evernotea verkkoselaimessa, Chromebook-sovellus tarjoaa enemmän vaihtoehtoja. Tässä niistä muutama esimerkki:

• Muistiinpanojen offline-käyttö
  • Äänitallenne
  • Luonnostele piirtokynällä
  • Salasanasuojaus

Uusin Evernote-sovellus voidaan asentaan Chromebookiin Google Play Storesta, ja se on saatavilla Android 11+ -käyttöjärjestelmälle.

Huomautus: Android 9 -käyttäjät saattavat edelleen pystyä käyttämään Evernotea, mutta he eivät saa uusimpia sovelluspäivityksiä. Suosittelemme päivittämään Android 11:een, jos mahdollista, jotta voit päivittää uuteen Evernote Androidille /versioon ja saada myös tuoreimmat optimointiparannukset.

Avainsanat:

• Evernote Chromebookille
  • chromebook
  • matkatietokone
  • android
  • optimoitu