Hallinnoi kalenteritapahtumailmoituksia Evernotesta

< Edellinen / Seuraava >

Hallinnoi kalenteritapahtumailmoituksia Evernotesta

Esimerkki kalenteritapahtumailmoituksesta Evernotesta

Kun olet yhdistänyt Evernoten ja Google-kalenterin, Evernote voi muistuttaa sinua, kun on aika pitää kokousmuistiinpanoja tai avata valmis muistiinpano, jotta mitään ei jää koskaan väliin.

Kalenteritapahtumailmoitukset antavat kehotteen vähän ennen kokousta, sen alkamishetkellä tai juuri ennen sen päättymistä, jotta et koskaan unohda pitää muistiinpanoja ja jotta sinun ei tarvitse koskaan etsiä ennakolta laatimiasi materiaaleja.

• Tee parempia muistiinpanoja – napsauta tai napauta ilmoitusta luodaksesi valmiiksi muotoillun kokousmuistiinpanon, joka täyttää automaattisesti kalenterisi tiedot, kuten nimen, päivän ja osallistujat.
  • Ole valmis toimimaan – avaa välittömästi kokoukseen liitetty valmis muistiinpano ja löydä kaikki aiheeseen liittyvät tiedot yhdestä paikasta valmiina käytettäväksi.
  • Saa enemmän aikaan – seuraa ja määrää tehtäviä ja tallenna seuraavat vaiheet nopeasti ja helposti.

Käy blogissamme ja opi, miten voit tulla kokousneroksi.

Huomautus: kalenterin yhdistäminen vaatii Personal-, Professional- tai Teams-tilauksen.

Hallinnoi kalenteri-ilmoitusasetuksia

Saat oletuksena 5 minuuttia ennen kalenteritapahtumaa ilmoituksen pöytätietokoneisiin tai mobiililaitteisiin, joissa ilmoitukset on otettu käyttöön. Voit muuttaa tätä asetusta napsauttamalla tai napauttamalla Lisäasetukset-painiketta (kolme pistettä) kalenteripienoissovelluksen oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla Kalenteriasetukset...

Kalenteripienoissovelluksen asetusikkuna

Kalenteriasetusikkunassa voit valita, saatko ilmoituksen ennen kalenteritapahtumaa, sen alkaessa vai sen jälkeen. Voit myös valita, saatko ilmoituksia pöytätietokoneeseen, mobiililaitteeseen vai molempiin. "Muistuta minua pitämään muistiinpanoja" on tarkoitettu kalenteritapahtumille, joihin ei ole linkitetty muistiinpanoja. "Muistuta minua avaamaan musitiinpanot" on tarkoitettu kalenteritapahtumille, joihin on jo linkitetty muistiinpano.

Usein kysytyt kysymykset

Mille kalentereille saan muistutuksia?

Saat ilmoituksia Evernotelta oletuskalenterisi (sähköpostiosoitteeseesi yhdistetty pääkalenteri) tapahtumille. Jos olet yhdistänyt useita Google-tilejä, saat ilmoituksia kunkin tilin oletuskalenterin tapahtumista.

Määritin kalenteritapahtumailmoitukset mutta en saanut ilmoitusta laitteeseeni. Mitä tapahtui?

Voit tarkistaa muutaman seikan, jos et saa ilmoituksia Evernotelta:

• Tarkista, että tapahtuma on sovittu tietylle ajalle. Tällä hetkellä koko päivän tapahtumat eivät tue kalenteritapahtumailmoituksia.
  • Tarkista, että olet ottanut ilmoitukset käyttöön siinä laitteessa tai verkkoselaimessa, jolta odotat ilmoituksia. Voit lukea ohjeet kohdasta Ota ilmoitukset käyttöön Evernotelle.
  • Tarkista, että kalenteri, josta haluat saada ilmoituksia, on valittu kalenteripienoissovelluksessa. Voit tarkistaa tämän napsauttamalla tai napauttamalla Lisäasetukset-painiketta (kolme pistettä) ja valitsemalla Valitse kalenterit...
  • Tarkista, että kalenteri, josta haluat saada muistutuksen, sisältyy kalenteripienoissovellukseen. Evernote lähettää muistutusilmoituksia vain pienoissovelluksen sisältämille tapahtumille.