Vahvista sähköpostiosoitteesi Evernotella

< Edellinen / Seuraava >

Vahvista sähköpostiosoitteesi Evernotella

Evernote voi joissain tilanteissa pyytää sinua vahvistamaan tilisi sähköpostiosoitteen. Tässä on muutama esimerkki tällaisista tilanteista:

• Kun pyydät salasanan palautusta
  • Kun kirjaudut sisään uudelta laitteelta, uudesta maasta tai uudelta aikavyöhykkeeltä
  • Kun jaat muistiinpanon ensimmäistä kertaa sähköpostitse
  • Kun määrität kertakirjautumisen (vain Teams)

Jos saat tällaisen sähköpostin Evernotelta, napsauta sähköpostin linkkiä 30 minuutin kuluessa vahvistaaksesi tilisi.

Jos et suorittanut mitään näistä toiminnoista tai huomaat epäilyttävää toimintaa Evernote-tililläsi, siirry kohtaan Mitä teen, jos epäilen, että Evernote-tiliäni käytetään luvatta ja lue, miten voit turvata tilisi.

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun vahvistettava sähköpostiosoitteeni?

Kyllä. Jos saat sähköpostin vahvistuspyynnön Evernotelta, tilisi lukitaan tilapäisesti, kunnes vahvistat sähköpostiosoitteesi.

Miten tiedän, että Evernotelta saamani sähköposti on aito?

Jokainen Evernoten lähettämä sähköposti on allekirjoitettu kryptografisesti ja lähetetty ilmoittamastamme IP-osoitteesta. Täysi luettelo Evernoten sähköpostiosoitteista on kohdassa Evernotelta saadun sähköpostin aitouden tarkistaminen.

Mitä teen, jos en suorittanut mitään toimintoja, jotka edellyttäisivät vahvistussähköpostia?

Jos epäilet tai huomaat epäilyttävää toimintaa Evernote-tililläsi, siirry kohtaan Mitä teen, jos epäilen, että Evernote-tiliäni käytetään luvatta ja lue, miten voit turvata tilisi.