Peruuta Evernote Professional -tilaus

< Edellinen / Seuraava >

Peruuta Evernote Professional -tilaus

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita Evernote-tilauksen peruuttamisesta, ota meihin yhteyttä.

Peruuta Evernote Professional -tilaus

Tilauksesi ei muutu ennen nykyisen laskutusjakson loppua. Tilauksen voimassaoloajan päättyessä tilauksesi peruutetaan ja tilisi muunnetaan automaattisesti Evernote Free -tiliksi. Mitään tietoja ei menetetä, ja kaikki muistiinpanot ja muistikirjat ovat edelleen käytettävissä.

Tilauksen peruuttamisen vaiheet riippuvat maksutavasta.

• Luottokortti, PayPal tai SEPA

Using the new payments system:
    1. Kirjaudu tiliasetuksiin Evernote Webissä.
    2. Valitse Laskutus vasemmasta navigointivalikosta.
    3. Valitse Laskutus-sivun alalaidasta Peruuta Evernote-tilaus.
    4. Selaa sivun alalaitaan ja napsauta Palaa Free-tasolle.
    5. Valitse tilauksen peruuttamisen syy.
    6. Napsauta Peruuta tilaus -painiketta.
    Using the older payments system:
    1. Kirjaudu tiliasetuksiin Evernote Webissä.
    2. Valitse Tilin yhteenveto -sivulla Hallinnoi tilausta.
    3. Valitse Evernote Free (ilmainen Evernote-tili).
  • iTunes

Peruuta tilaus iTunesissa.

• Google Play

Peruuta tilaus Google Playssä.

Hyvityskäytännöt

Peruutetuista tilauksista ei myönnetä takaisinmaksua. Maksetut tilaukset eivät ole takaisinmaksukelpoisia, eikä osittain käytetyistä tilauksista tarjota suhteellista takisinmaksua tai hyvitystä. Varaamme oikeuden myöntää takaisinmaksuja ja hyvityksiä yksinomaan oman päätöksen tai lain vaatimusten mukaisesti. Jos myönnämme takaisinmaksun tai hyvityksen yhdessä tapauksessa, meillä ei ole velvollisuutta myöntää samaa takaisinmaksua tai hyvitystä myöhemmin.

Avainsanat:

• peruuta
  • peruuta tilaus
  • hyvitys
  • poistetaanko käytöstä