Mukauta luomispainike

< Edellinen / Seuraava >

Mukauta luomispainike

iOS:ssä ja Androidissa voit mukauttaa luomispainikkeen toimimaan haluamallasi tavalla ja tuomalla useiten käytetyt toiminnot etualalle.

Huomautus: mahdollisuus mukauttaa luomispainiketta koskee vain iOS:ää ja Androidia ja vaatii Premium-, Personal-, Professional- tai Teams-tilauksen. Ilmaisasiakkaat voivat kokeilla tätä ominaisuutta ilmaiseksi 14 päivää.

Määritä luomispainike

Luomispainike määritetään seuraavasti:

1. Avaa navigointivalikko napauttamalla Evernotessa kolmea vaakaviivaa vasemmasta alanurkasta.
  2. Napauta hammasratasta oikeasta ylänurkasta.
  3. Napauta Luomispainike.
  4. Valitse painikkeen tyyli.
  5. Valitse painikkeen toiminnot.
  6. Napauta Tallenna muutokset.

Painikkeen tyylit

Painiketyylejä on seitsemän, ja kullakin on omat vaihtoehtonsa ja kokoonpanonsa. Oletuspainike on kaikkien asiakkaitten käytettävissä, mutta muut painikkeet vaativat Premium-, Personal-, Professional- tai Teams-tilauksen.

Oletuspainiketyyli

Oletus

Oletuspainiketyylillä (käytetään myös nimikettä + Uusi -painike) voit valita enintään 6 toimintoa. Napauta + Uusi -painiketta esittääksesi valitsemasi toiminnot.

Oletuspainikkeella on ainutlaatuinen pyyhkäisyominaisuus, jota muilla painikkeilla ei ole. Kun pyyhkäiset oikealle painikkeen päällä (napauttamatta sitä), voit avata nopeasti tyhjän tehtäväeditorin. Kun pyyhkäiset vasemmalle, voit luoda nopeasti tyhjän uuden muistiinpanon.

Kuunsirppipainiketyyli

Kuunsirppi

Kuunsirppipainiketyylillä voit valita enintään 5 toimintoa. Napauta + -painiketta esittääksesi valitsemasi toiminnot.

Ympyrät-painiketyyli

Ympyrät

Ympyrät-painiketyylillä voit valita enintään 3 toimintoa. Toiminnot näkyvät näytön alalaidassa (paitsi tietenkin muistiinpanoeditorissa), ja voit suorittaa toiminnot nopeasti yhdellä napautuksella.

Jaettu painiketyyli

Jaettu

Jaetulla painiketyylillä voit suorittaa enintään 8 toimintoa. Painikkeen + Uusi muistiinpano -osio luo aina uuden tyhjän muistiinpanon. Muut valitut toiminnot esitetään, kun painikkeen oikealla puolella olevaa nuolta napautetaan.

Vinkki: tässä tyylissä saattaa olla liiallista valita muistiinpanotoiminto, koska suuri painike luo aina uuden muistiinpanon. 8 muun toiminnon valitseminen mahdollistaa kaikki 9 toimintoa tällä tyylillä.

Pannukakkupainiketyyli

Pannukakku

Pannukakkupainiketyylillä voit valita enintään 8 toimintoa. Napauta + -painiketta esittääksesi valitsemasi toiminnot.

Kippis-painiketyyli

Kippis

Kippis-painiketyylillä voit valita enintään 9 toimintoa. Napauta + -painiketta esittääksesi valitsemasi toiminnot.

Kelluva painiketyyli

Kelluva

Kelluvalla painiketyylillä voit valita enintään 7 toimintoa. Napauta + -painiketta esittääksesi valitsemasi toiminnot.

Huomautus: kelluvaa + -painiketta ei voi siirtää oikeasta alanurkasta.

Painikkeen toiminnot

Kun valitset painiketyylin, voit myös valita painikkeen toiminnot. Valittavien painiketoimintojen määrä riippuu valitsemastasi painiketyylistä. Tarjolla on seuraavat painiketoiminnot:

• Liite - avaa käyttöjärjestelmän tiedostovalitsimen.
  • Audio - luo uuden tyhjän muistiinpanon ja aloittaa tallennuksen välittömästi.
  • Kamera - avaa kameran Evernotessa.
  • Muistiinpano - luo uuden tyhjän muistiinpanon
  • Skannaus - avaa kameran Evernotessa.
  • Luonnos - avaa luonnoseditorin.
  • Tehtävä - avaa tyhjän tehtäväeditorin.
  • Tehtävämuistiinpano - luo uuden muistiinpanon, jossa muistiinpanon rungossa on tyhjä tehtävä.
  • Malli - avaa Evernoten malligallerian.

Usein kysytyt kysymykset

Miten järjestelen painikkeen toiminnot uudelleen?

Luo painikkeen toiminnot

Toimintojen järjestys (merkitty ympyröidyllä sinisellä numerolla) määrittää, missä järjestyksessä ne näytetään napautettaessa. Napauta toimintoja siinä järjestyksessä kuin haluat esittää ne.

Oletuspainikkeen toiminto 1 on suuri vasen painike, toiminto 2 suuri oikea painike ja muut 4 toimintoa ovat pienet painikkeet vasemmalta oikealle.

Kaikkien muiden painikkeiden toiminnot näytetään järjestyksessä vasemmalta oikealle tai alhaalta ylös, tyylistä riippuen.

Voinko määrittää painikkeelle pyyhkäisyeleet?

Pyyhkäisyeleitä ei voi tällä hetkellä mukauttaa, vaan ne ovat käytettävissä vain osana oletusluomispainiketta. Pyyhkäisyjä ei voi lisätä muihin painiketyyleihin.

Voinko vaihtaa toimintojen väriä tai kuvaketta?

Ei.

Voinko kokeilla luomispainikkeen mukauttamista tilamatta Evernotea?

Kyllä. Sinua saatetaan pyytää kokeilemaan luomispainikeominaisuutta 14 päivän ajan. Se ei edellytä luottokorttia.

Avainsanat:

• luo muistiinpano -pianike
  • uusi muistiinpano -painike
  • jaa muistiinpano -painike
  • vihreä painike