Lisää ja poista Google-tilejä

< Edellinen / Seuraava >

Lisää ja poista Google-tilejä

Voit yhdistää Google-tilisi Evernote-tilille seuraavia integraatioita varten:

Myönnä Evernotelle Google-tilisi käyttöoikeudet seuraavasti, kun sitä pyydetään. Tätä voidaan pyytää seuraavissa tilanteissa:

• Kun lisäät kalenteripienoissovelluksen Aloitusnäyttöön ensimmäistä kertaa. (Evernoten uudet versiot)
  • Kun napsautat kolmea pistettä kalenteripienoissovelluksessa ja valitset Lisää kalenteritili... (Evernoten uudet versiot)
  • Kun lisäät kalenteritapahtuman ensimmäistä kertaa työkalurivin Lisää-valikosta. (Evernoten uudet versiot)
  • Kun valitset Google Driven ensimmäistä kertaa työkalurivin Lisää-valikosta. (Evernoten uudet versiot)
  • Kun liität Google Drive -tiedoston linkin muistiinpanoon ensimmäistä kertaa ja valitset Yhdistä. (Evernoten uudet versiot)
  • Kun valitset Google Drive (kolmio) -kuvakkeen ensimmäistä kertaa muistiinpanon muokkaustyökaluriviltä. (Evernoten vanhemmat versiot)
  • Kun valitset kirjautumistavaksi Jatka Googlella.

Yhdistä Google-tili

Google-tilin yhdistäminen Evernoteen:

1. Siirry tiliasetusten Yhdistetyt palvelut -sivulle.
  2. Napsauta jonkun luetellun yhdistetyn palvelun vierestä Yhdistä. Jos sinulla on jo yksi yhdistetty tili, napsauta Lisää tili (vain Professional ja Teams).
  3. Kirjaudu Google-tilillesi Google-kirjautumistiedoillasi.
  4. Noudata kehotteita. Sinun on napsautettava käyttöoikeussivun sinistä Salli-painiketta voidaksesi yhdistää.
  5. Sulje selainikkuna ja palaa Evernoteen yhdistämisen jälkeen.

Pura yhteys Google-tiliin

Google-tilin yhteyden purkaminen Evernotesta:

1. Siirry tiliasetusten Yhdistetyt palvelut -sivulle.
  2. Napsauta jonkun luetellun yhdistetyn palvelun vierestä Katkaise yhteys.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko yhdistää Google-tilin vain tiettyihin tarkoituksiin (esim. Google-kalenteri mutta ei Google Drive)?

Kyllä. Voit hallinnoida erilaisia Google-yhteyksiä tiliasetuksista. Huomaa, että sinulla voi olla vain 1 tili Google-kirjautumiseen ja 1 tili Google Drivelle. Sinulla voi olla Professional- ja Teams-tasolla Google-kalenterille ja yhteystiedoille 5 tiliä.

Kun annan Evernotelle luvan muodostaa yhteyden Google-tilille, mitä Google näkee Evernote-tililtäni ja toisin päin?

Kun annat Evernotelle luvan muodostaa yhteyden Google-tilille, annat Evernotelle luvan nähdä ja käyttää tiettyjä Google-tilisi ominaisuuksia, jotka luetellaan käyttöoikeussivulla, kun muodostat yhteyden. Google ei näe eikä voi käyttää Evernote-tilisi muistiinpanoja.

Mitä tietoja Evernote kerää ja saa kalentereitani ja tapahtumiani koskien?

Evernote kerää ja saa tapahtumien tiedot (nimi, päivä, aika, sijainti), osallistujat ja kutsun hyväksymisen tilan, sijainnit ja videokokouslinkit. Google ei näe eikä voi käyttää mitään Evernote-tilisi muistiinpanoja.

Voiko Google suorittaa hakuja Evernote-tilini muistiinpanoissa, jos yhdistän Google-tilin Evernote-tiliini?

Ei. Valtuutettu yhteys antaa ainoastaan Evernotelle luvan nähdä Google-tilisi tiedostot ja käyttää niitä, ei toisin päin. Google ei näe Evernote-tilisi muistiinpanoja eikä voi suorittaa niissä hakuja.