Linkitä muistiinpanoja kalenteritapahtumiin

< Edellinen / Seuraava >

Linkitä muistiinpanoja kalenteritapahtumiin

Kun yhdistät Evernoten ja Google-kalenterin, voit luoda uusia muistiinpanoja ja linkittää olemassa olevia muistiinpanoja kalenteritapahtumiin ja löytää ne myöhemmin hakemalla tapahtuman tietoja. Kun muistiinpanoja linkitetään kalenteritapahtumiin, voit avata ne suoraan kalenteripienoissovelluksesta.

Linkitetyt muistiinpanot eivät ole näkyvissä Google-kalenterissa, mutta voit sisällyttää julkisen linkin muistiinpanoon kalenteritapahtuman kuvaukseen, jos haluat, että muut kokoukseen osallistujat voivat käyttää muistiinpaoa. Voit antaa muille kokoukseen osallistujille pääsyn muistiinpanoon Evernotessa jakamalla muistiinpanon heidän kanssaan.

Luo uusi muistiinpano kalenteritapahtumalle

Kalenteritapahtumalle voidaan luoda uusi muistiinpano kolmella tavalla.

• Kalenteripienoissovelluksen New note icon-painikkeesta

1. Napsauta tai napauta New note icon-painiketta kalenteripienoissovelluksen tapahtumassa.
  • Kalenteripienoissovelluksessa

1. Napsauta tai napauta tapahtumaa kalenteripienoissovelluksessa.
    2. Valitse valikosta Luo muistiinpano tapahtumalle.
  • Muistiinpanosta

1. Luo uusi muistiinpano.
    2. Napsauta tai napauta Lisää-painiketta muotoilutyökaluriviltä.
    3. Valitse Kalenteritapahtuma.
    4. Valitse linkitettävä kalenteritapahtuma.
    5. Napsauta tai napauta Lisää.

Oletusmuistikirjaan luodaan valmiiksi muotoiltu muistiinpano, joka linkitetään tapahtumaan ja joka sisältä tapahtuman tiedot ja osiot tehtäville ja muistiinpanoille. Tapahtuman tiedot sisältävät kokouksen nimen, päivämäärän, ajan, linkin konferenssiin, sijainnin, osallistujat ja kuvauksen. Nämä tiedot estitetään muistiinpanossa, mutta niitä ei voi muokata Evernotessa. Kun teet muutoksia tapahtumaan Google-kalenterissa, ne päivittyvät automaattisesti muistiinpanoon.

Voit laajentaa ja kutistaa kalenteritapahtuman napsauttamalla nuolta harmaan sisältölohkon oikeasta yläkulmasta. Voit myös poistaa minkä tahansa osan valmiiksi muotoiltua muistiinpanoa.

Linkitä olemassa olevia muistiinpanoja kalenteritapahtumaan

Kun luot muistiinpanon kalenteritapahtumasta, se linkitetään automaattisesti tapahtumaan. Voit myös linkittää olemassa olevan muistiinpanon kahdella eri tavalla.

• Kalenteripienoissovelluksessa

1. Napsauta tai napauta tapahtumaa kalenteripienoissovelluksessa.
    2. Valitse valikosta Linkitä muistiinpano...
  • Muistiinpanosta

1. Avaa olemassa oleva muistiinpano.
    2. Napsauta tai napauta muistiinpanoeditoria.
    3. Napsauta tai napauta Lisää-painiketta muotoilutyökaluriviltä.
    4. Valitse Kalenteritapahtuma.
    5. Valitse linkitettävä kalenteritapahtuma.
    6. Napsauta tai napauta Lisää.

Kun muistiinpano linkitetään kalenteritapahtumaan, voit siirtyä suoraan muistiinpanoon napsauttamalla sitä kalenteripienoissovelluksessa. Voit linkittää useita muistiinpanoja yhteen tapahtumaan ja voit linkittää yhden muistiinpanon useaan tapahtumaan.

Muistiinpanon linkin purkaminen kalenteritapahtumasta

Muistiinpanon linkki kalenteritapahtumaan voidaan purkaa usealla tavalla.

• Voit poistaa näppäimistöllä harmaan sisältölohkon, joka sisältää kalenteritapahtuman.
  • Napsauta tai napauta harmaata otsikkoa ja napsauta tai napauta sitten roskakorikuvaketta.
  • Napsauta tai napauta harmaata ostikkoa ja napsauta tai napauta sitten Lisäasetukset-painiketta (kolme pistettä) ja valitse Pura linkki tähän tapahtumaan.

Etsi linkitettyjä muistiinpanoja käyttämällä tapahtuman tietoja

Etsi kalenteritapahtumaan linkitettyjä muistiinpanoja etsimällä sellaisia tapahtumatietoja kuin päivämäärä, aika, sijainti ja osallistujat. Hakujen tulee löytää täsmällinen vastine etsittäville tapahtumatiedoille. Jos esimerkiksi etsit muistiinpanoa kokoukseen osallistujien perusteella, sinun tulee kirjoittaa osallistujan kalenterikutsussa käytetty sähköpostiosoite.

Voit myös suodattaa kalenteritapahtumiin linkitetyt muistiinpanohakusi napsauttamalla Lisää suodattimia -painiketta ja valitsemalla Kalenteritapahtuma Sisältää-alasvetovalikosta.

Lopuksi voit kirjoittaa hakuriville contains:calendarEvent löytääksesi muistiinpanot, jotka sisältävät kalenteritapahtuman. Lisätietoja on kohdassa Evernoten edistyneen hakusyntaksin käyttö.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saan lisätietoja Google-kalenterin yhdistämisestä?

Lisätietoja on kohdassa Evernote + Google-kalenteri yleisesti.

Jos päivitän kalenteritapahtuman tiedot Googlessa, synkronoidaanko ne linkitettyjen muistiinpanojeni kanssa?

Kyllä. Kalenteritapahtuman tiedot päivitetään aina, kun tapahtuman tietoja muutetaan Googlessa. Kun Evernote on auki, muutosten synkronointi vie enintään 30 sekuntia.

Voinko muokata tapahtuman tietoja kalenteripienoissovelluksessa tai linkitetyssä muistiinpanossa?

Et. Et voi muokata tapahtuman tietoja Evernotessa. Muokkaa tiedot Google-kalenterissa, ja ne synkronoidaan pienoissovelluskessa ja linkitetyissä muistiinpanoissa, kun Evernote synkronoidaan.

Voinko poistaa valmiiksi muotoillun tapahtumamuistiinpanomallin käytöstä?

Kyllä. Ohjeet ovat ohdassa Hallinnoi kalenteriasetuksia.

Voinko mukauttaa valmiiksi muotoiltua tapahtumamuistiinpanomallia?

Et. Mallia ei voi mukauttaa tällä hetkellä. Mutta kun valmiiksi muotoiltu muistiinpano on luotu, voit muokata Tehtävät- ja Muistiinpanot-osioita ja lisätä muistiinpanoon muuta sisältöä.

Näkevätkö muut kalenteritapahtuman osallistujat linkitetyn muistiinpanoni?

Eivät. Oletuksena muistiinpano, jonka luot ja linkität kalenteritapahtumaan, on vain sinun nähtävissäsi. Jos haluat antaa kokoukseen osallistujille pääsyn muistiinpanoon, voit sisällyttää kalenteritapahtuman kuvaukseen julkisen linkin muistiinpanoon tai jakaa muistiinpanon heidän kanssaan suoraan Evernotessa.

Jos linkität muistiinpanon toistuvaan tapahtumaan, linkitetäänkö muistiinpano automaattisesti kaikkiin tapahtumiin?

Ei. Sinun on linkitettävä muistiinpano kuhunkin tapahtumaan manuaalisesti. Jos muistiinpano oli aiemmin linkitetty toistuvaan tapahtumaan, voit napsauttaa tapahtumaa kalenteripienoissovelluskessa ja valita Löydä aiheeseen liittyvät muistiinpanot näyttääksesi kaikki kyseiseen tapahtumaan aiemmin linkitetyt muistiinpanot.